Nordmannsgran

Fra 545 kr.

Ryd
Stk.

spirer1

Nem

placering4

Trives bedst på din solrige altan

vand1

Vandes i forhold til vind og vej

højde

110-130 cm – højden er inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Nordmannsgran (Abies Nordmanniana) er et fint klassisk kegleformet stedsegrønt nåletræ med flotte mørkegrønne nåle. Træet er velegnet til at grave ned i haven, eller i en krukke på altanen eller terrassen. Hvis du har den i en krukke, så kan du også flyttet træet ind til juleaften, pynte det og sætte det ud igen, når julen er ovre. Det er vigtigt at træet vandes i perioden hvor den står inde. Derudover bør der være underfad på eventuelle udendørskrukker, da de ikke er helt vandtætte. Flettet Plantekurv bruges som skjuler, og er der ikke plantet til ved levering.

Træet kan sagtens klare både vinter og sommer her i landet, og trives bedst på en placering i sol eller halvskygge. Den er vindstærk og fuldt hårdfør i det danske klima.

Nordmannsgran: Grøn altan året rundt

Når vi leverer din Nordmannsgran er den cirka 100-120 cm høj med krukke. Du kan vælge at få den leveret i vores helt egen Greenify krukke med vandreservoir.

Gør dine planter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenify’s Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

Udendørsplanter kan lynhurtigt skabe en skøn oase i dit uderum. Om du er til de blomstrende eller stedsegrønne, de store eller små. Vi har samlet alle sæsonens favoritter lige her!

pleje

Normannsgran er et taknemmeligt træ, der kan trives på en placering både i sol og halvskygge, og som er hårdført og derfor tåler vind og vejr sommer og vinter. Sørg for at din Normannsgran får godt med vand indover sommeren.

TOP
×