Fra 295 DKK

spirer1

Nem

placering3

Trives bedst om sommeren i direkte sollys

vand1

Lad jorden tørre ud mellem vandinger

højde

Ca. 160-180 cm inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Ryd

Beskrivelse

Oliventræ er i sine naturlige omgivelser et lille træ med uregelmæssig krone, kroget stamme og krogede grene. Det vokser meget langsomt og kan blive op til 1000 år gammelt i naturen. Oliven hører hjemme ved kysterne i det østlige middelhavsområde og langs det kaspiske hav. Oliventræer er perfekte til at skabe en afslappet middelhavsstemning på altanen er terrassen.

OLIVENTRÆ: Sydlandsk stemning på altanen

Oliventræ er dekorativt med sine grågrønne blade. Træet trives fint i en krukke på din altan eller terrasse på en lys placering. Vand træet jævnligt, men pas på med overvanding – jorden har godt af at tørre ud før der vandes på ny. Giv meget gerne træet gødning ved ca. hver 3. vanding fra maj til september. Træet tåler ikke frost, så det skal stilles ind hen over vinteren – gerne i en kølig udestue eller lignende. Ved milde vintre kan man være heldig at oliventræet kan overleve ude, stil træet i læ op ad husmuren og dæk træet til forud for nattefrost..

PLEJE

Oliventræet må gerne tørre ud imellem vandinger, og har det godt i fuld sol.
Oliventræet tåler absolut ikke frost. Om vinteren opbevarer du det derfor bedst lyst og køligt. Almindeligt stueklima er som oftest for tørt og varmt, og ikke sundt for oliventræer.

TOP