Oliventræ

Fra 375 kr.

Ryd
Stk.

Moderat kraevende

Moderat krævende

placering3

Trives bedst om sommeren i direkte sollys

vand1

Lad jorden tørre lidt ud mellem vandinger

højde

Findes i flere størrelser – højde er inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Oliventræ er dekorativt med sine grågrønne blade og tager tankerne mod varme lande. Træet er langsomtvoksende og kan blive op til 1000 år gammelt i naturen. Oliven hører hjemme ved kysterne i det østlige middelhavsområde og langs det kaspiske hav. Oliventræet er det perfekte træ til at skabe ægte middelhavsstemning på altanen eller terrassen.

OLIVENTRÆ: Sydlandsk stemning på altanen

Oliventræet trives fint i en krukke på din altan eller terrasse på en lys placering. Vand træet jævnligt i sommerperioden, men pas på med overvanding – jorden har godt af at tørre lidt ud mellem vandingerne. Oliventræer tåler ikke frost, så det skal helst stilles ind hen over vinteren – gerne i et kølig og lyst rum. Ved milde vintre kan man være heldig at Oliventræet kan klare sig ude. Stil træet hvor det står i læ op ad husmuren og dæk træet til forud for nattefrost..

Gør dine planter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed med Greenify’s Universalgødning – dine planter vil takke dig!

Udendørsplanter kan lynhurtigt skabe en skøn oase i dit uderum. Om du er til de blomstrende eller stedsegrønne, de store eller små. Vi har samlet alle sæsonens favoritter lige her!

PLEJE

Oliventræet må gerne tørre lidt ud mellem vandinger. Trives bedst på en placering med masser af sollys.

Oliventræet tåler absolut ikke frost. Træet bør derfor overvintre indenfor på en kølig og lys placering.

TOP
×