Fra 795 DKK

Moderat kraevende

Moderat krævende

placering2

Trives bedst på en placering med indirekte sollys

vand2

Vandes 1-2 gange hver anden uge

højde

ca. 90-110 cm høj med krukke*

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Ryd
Stk.
Varenummer (SKU): 110113600000000 Kategorier: , , , Tags: ,

Beskrivelse

Opstammet Anthurium arrow er en smuk og anderledes stueplante. Planten har smukke, mørkegrønne blade der ligner pile, deraf navnet ‘Arrow’. Den skaber et karakterfuldt og tropisk udtryk – Lad den brede sine smukke blade i dit hjem!

OPSTAMMET ANTHURIUM ARROW: KARAKTERFULD VOLUMEN

Den stammer fra de tropiske regnskoven i Sydamerika. Denne udgave af Anthurium er særlig beundringsværdig. Plantens smukke og specielle udseende har gjort den til en yderst trendy stueplante. *Planten kan være højere end angivet i de glaserede krukker, da de er højere.

Gør dine stueplanter en tjeneste og giv den et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenifys Økologiske Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

Pleje

Anthurium slægten foretræk­ker temperaturer mellem 16 og 24 grader og høj luftfugtighed. Den høje luftfug­tighed kan man opnå ved at overbruse planterne regelmæssigt. Anthurium er ikke lyskrævende. Din anthuriums jord skal være let fugtig om sommeren og tør om vinteren. Lad den tørre ud i de øverste jordlag. I vækstperioden fra marts-oktober kan du sagtens give regelmæssig gødning, når du vander din plante.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

Du kunne også være interesseret i...

TOP