Opstammet Efeu

Fra 325 kr.

Ryd
Stk.

spirer1

Nem

placering4

Trives på de fleste placeringer

vand1

Vandes ca. én gang om ugen

højde

Ca. 130-150 cm inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Efeu (Hedera Helix) er et smuk stedsegrøn plante med en kravlende/hængende vækst. Planten er utrolig hårdfør og har ikke mange krav til sine omgivelser, men trives godt på en skyggefuld placering. Efeu gror hurtigt og vildt, men kan nemt holdes tilbage ved beskæring – det kan den sagtens klare!

Opstammet Efeu: Smuk og grøn året rundt

Når vi leverer din opstammet Efeu er den cirka 130-150 cm høj med krukke. Du kan vælge at få den leveret i vores helt egen Greenify krukke med vandreservoir eller tilplante den i din egen krukke. Planten er super hårdfør og kan sagtens klare vind og vejr både vinter og sommer her i landet.

Gør dine planter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenify’s Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

Udendørsplanter kan lynhurtigt skabe en skøn oase i dit uderum. Om du er til de blomstrende eller stedsegrønne, de store eller små. Vi har samlet alle sæsonens favoritter lige her!

pleje

Efeu er en super nem plante og kræver minimal pleje. Undgå at placer planten i direkte sollys da den vil trives bedst på en placering med halvskygge. Efeu må ikke overvandes – vand den ca. 1-2 gange om ugen om sommeren afhængigt af vejret og højst én gang ugentlig om vinteren.

TOP
×