Opstammet Ficus Altissima

Fra 1,595 DKK

Ryd
Stk.

Moderat kraevende

Moderat krævende

Trives bedst på en lys placering, uden direkte sollys

vand2

Vandes ca. 1-2 gange hver anden uge

højde

Findes i flere størrelser – højde er inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Opstammet Ficus Altissima er en karakterfuld plante med sine farvestrålende, limegrønne blade. Planten stammer fra det sydøstlige Asien hvor den i sine naturlige omgivelser kan vokse helt op til 30 meter.

Opstammet Ficus Altissima: En, to, træ

Hvis du er vild med det klassiske Gummitræ eller Violinfigen, er denne Ficus helt sikkert også noget for dig! Ficus Altissima er en forholdsvis ny plante herhjemme. Den minder på mange måder om den nært beslægtede Violinfigen og Gummitræ. De er alle i Ficus-familien og har tykke, mørkegrønne blade med synlige aftegninger. Altissima siges at være en smule mere robust og taknemmelig end sine to artsfæller, da den kræver mindre opmærksom.

pleje

Ficus Altissima trives bedst på en lys placering, men undgå kraftigt, direkte sollys. Planten kan dog godt tåle at stå et par timer i direkte sollys, men vær ekstra opmærksom på bladene i højsommeren, da den kan få solskoldninger. Jo mere sol planten får, jo mere vand skal den også have. Den elsker høj luftfugtighed og vil blive glad for en overbrusning en gang imellem, da dette vil hæve luftfugtigheden. Lad planten tørre lidt ud mellem vandingerne.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

Du kunne også være interesseret i...

TOP