Opstammet Ficus Altissima

Fra 1,725 kr.

Ryd
Stk.

Moderat kraevende

Moderat krævende

Trives bedst på en lys placering, uden direkte sollys

vand2

Vandes ca. 1-2 gange hver anden uge

højde

Findes i flere størrelser – højde er inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Opstammet Ficus Altissima er en karakterfuld plante med sine farvestrålende, limegrønne blade. Planten stammer fra det sydøstlige Asien hvor den i sine naturlige omgivelser kan vokse helt op til 30 meter.

Opstammet Ficus Altissima: En, to, træ

Hvis du er vild med det klassiske Gummitræ eller Violinfigen, er denne Ficus helt sikkert også noget for dig! Ficus Altissima er en forholdsvis ny plante herhjemme. Den minder på mange måder om den nært beslægtede Violinfigen og Gummitræ. De er alle i Ficus-familien og har tykke, mørkegrønne blade med synlige aftegninger. Altissima siges at være en smule mere robust og taknemmelig end sine to artsfæller, da den kræver mindre opmærksomhed.

Stueplanter tilfører en hyggelig atmosfære i hjemmet. Om du er til de store, små eller derimellem, de nemme eller svære. Bliv inspireret her, hvor vi har samlet vores bedste stueplanter til din indendørs jungle.

Gør din Altissima, og resten af dine stueplanter, en tjeneste og anskaf dig et Greenify Plantepleje Kit, hvor du får alt det, du skal bruge til at få succes med din indendørs jungle – dine planter vil takke dig!

Indret med flotte krukker

Vi har et nøje udvalgt sortiment af både store og små krukker og vaser samt urtepotteskjulere. Vores krukker og potter findes i mange forskellige farver og materialer, herunder terracotta/lerkrukker. Krukker er med til at give hjemmet et stilfuldt, stilistisk og gennemført udtryk. Det er derfor ideelt med en smuk krukke, når der skal indrettes med grønne stueplanter, så der skabes en sammenhæng i indretningen i hjemmet.

Det anbefales at sætte filtdupper under dine krukker og underfade, så de ikke ridser gulvet. Ved brug af filtdutter skaber man cirkulation under krukken, så der ikke dannes kondens.
Det kan også være en fordel at sætte planten og krukken på et rullebræt med hjul, så planten nemt kan vendes og flyttes.

Levering direkte til din dør i hele Storkøbenhavn og Aarhus!

Køb dine planter og krukker hos Greenify – så slipper du for at få jord under neglene samtidig med at du får et flot, grønt inderum. Vi tilplanter dine planter i de valgte krukker og leverer dem direkte til din dør.

 

pleje

Ficus Altissima trives bedst på en lys placering, men undgå kraftigt, direkte sollys. Planten kan dog godt tåle at stå et par timer i direkte sollys, men vær ekstra opmærksom på bladene i højsommeren, da den kan få solskoldninger. Jo mere sol planten får, jo mere vand skal den også have. Den elsker høj luftfugtighed og vil blive glad for en overbrusning en gang imellem, da dette vil hæve luftfugtigheden. Lad planten tørre lidt ud mellem vandingerne.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×