Opstammet Gummitræ

Fra 1,395 kr.

Ryd
Stk.

Moderat kraevende

Moderat krævende

Trives bedst i et lyst rum tæt på vinduet

vand2

Vandes ca. 1-2 gange hver 14. dag

højde

Findes i fleres størrelser – højden er inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Opstammet Gummitræ (Ficus Elastica ‘Robusta’) er et smukt træ som uden tvivl vil tilføre masser af karakter til dit hjem. Planten stammer fra Asien og er én af de mest populære Ficus-arter.

Opstammet Gummitræ: 

Det opstammet Gummitræ er et robust træ, som er relativt nemt at holde. Giv det en lys placering, godt med vand og masser af komplimenter.

Vores gummitræer findes i flere varianter; vi har denne slags, en opstammet Ficus Elastica ‘Robusta’, som er et almindeligt grønt gummitræ. Derudover har vi fx det Mørkbladet Gummitræer og et Broget Gummitræer. Alle slags gummitræer er smukke på hver deres måde.

Træer og stueplanter tilfører med det samme en hyggelig atmosfære i hjemmet. Om du er til de store, små eller derimellem, de nemme eller svære. Bliv inspireret her, hvor vi har samlet vores bedste stueplanter til din indedørs jungle.

Gør dit gummitræ, og resten af dine stueplanter, en tjeneste og anskaf dig et Greenify Plantepleje Kit, hvor du får alt det, du skal bruge til at få succes med din indendørs jungle – dine planter vil takke dig!

Du vælger, vi tilplanter og leverer til din dør i hele Storkøbenhavn og Aarhus!

Køb dine planter og krukker hos Greenify – så slipper du for at få jord under neglene samtidig med at du får et flot, grønt inderum. Vi tilplanter dine planter i krukken med det samme og leverer dem direkte til din dør i Storkøbenhavn og Aarhus.

pleje

Gummitræet er en klassisk stueplante, som har det godt i et lyst rum, gerne tæt på et vindue. Det kan godt tåle at stå i direkte sollys, men hold øje med det indover sommeren, når solen stråler er stærkest. Når man skal vande store planter er det vigtigt, at man giver planten meget vand. Jo større planten er jo mere vand skal der til. Vi anbefaler, at du vander dit Opstammede Gummitræ med 3 – 5 liter vand 1 – 4 gange om måneden. Gummitræer er ikke glade for overvanding, så vand kun når jorden er tørret let ud.

Gød gerne dit Gummitræ i vækstsæsonen.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×