Fra 3,495 DKK

Moderat kraevende

Moderat krævende

Trives bedst i et lyst rum tæt på vinduet

vand2

Vandes ca. 1-2 gange hver 14. dag

højde

Findes i flere størrelser – Højden er inkl. krukke*

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Ryd
Stk.

Beskrivelse

Opstammet Gummitræ (Ficus Elastica ‘Robusta’) er et smukt stort træ, som vil pynte ethvert hjem. Planten kommer fra Asien og er én af de mest populære Ficus-arter. Lige som sine artsfæller er Gummitræet blevet brugt som stueplante i rigtig mange år.

Opstammet Gummitræ: elegant og karakterfuldt

Dette smukke træ er et fantastisk indspark til ethvert hjem, men det kræver plads med sin store størrelse. De smukke, robuste blade er iøjenfaldende, og træets farver lyser op i ethvert rum. Træet er relativt nemt at holde, hvis det står lyst og får tiltrækkeligt med vand. Den største størrelse er en mørkbladet variant med en tykkere stamme. De grå glaserede krukker kan variere i udtrykket, da de alle er udført med en unik glasur. *Planten kan være højere end angivet i de glaserede krukker, da de er højere.

Gør dine stueplanter en tjeneste og giv den et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenifys Økologiske Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

pleje

Gummitræet er en klassisk stueplante, som har det godt i et lyst rum, gerne tæt på et vindue. Det kan godt tåle at stå i direkte sollys, men hold øje med det indover sommeren, når solen stråler er stærkest. Når man skal vande store planter er det vigtigt, at man giver planten meget vand. Jo større planten er jo mere vand skal der til. Vi anbefaler, at du vander dit Opstammede Gummitræ med 3 – 5 liter vand 1 – 4 gange om måneden. Gummitræer er ikke glade for overvanding, så vand kun når jorden er tørret let ud.

Gød gerne dit Gummitræ i vækstsæsonen.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP