Opstammet Monstera

Fra 1,795 kr.

Ryd
Stk.

spirer1

Nem

placering5

Trives bedst i din stue uden direkte sol

vand2

Vandes ca. 1-2 gange hver anden uge

højde

Ca. 130-150 cm inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Opstammet Monstera (Monstera deliciosa), også kaldet Fingerfilodendron er en meget populær stueplante – og med god grund. Planten er kendt for sine store, karakteristiske blade med dybe fliger, men også sin taknemmelighed når det kommer til pasning. I denne variant får du både højde og volumen, som du kan nyde hjemme hos dig uden alt for meget plantepleje.

Vær opmærksom på, at planten bliver leveret med mosstok.

Opstammet Monstera: En nem, stor plante

Den smukke plante fik en masse opmærksomhed fra både boligmagasiner, bloggere og indretningsarkitekter for et par år siden, men planten er faktisk blevet brugt som stueplante i rigtig mange år. Mange kan sikkert huske planten fra deres forældres eller bedsteforældres hjem. Nu har den altså fået en renæssance og nogen kender den måske i dag som “bloggerplanten”.

Stueplanter tilfører med det samme en hyggelig atmosfære i hjemmet. Om du er til de store, små eller derimellem, de nemme eller svære. Bliv inspireret her, hvor vi har samlet vores bedste stueplanter til din indendørs jungle.

Gør din Monstera, og resten af dine stueplanter, en tjeneste og anskaf dig et Greenify Plantepleje Kit, hvor du får alt det, du skal bruge til at få succes med din indendørs jungle – dine planter vil takke dig!

Indret med flotte krukker

Vi har et nøje udvalgt sortiment af både store og små krukker og vaser samt urtepotteskjulere. Vores krukker og potter findes i mange forskellige farver og materialer, herunder terracotta/lerkrukker. Krukker er med til at give hjemmet et stilfuldt, stilistisk og gennemført udtryk. Det er derfor ideelt med en smuk krukke, når der skal indrettes med grønne stueplanter, så der skabes en sammenhæng i indretningen i hjemmet. Se udvalget af krukker, vaser og potter.

Det anbefales at sætte filtdupper under dine krukker, så de ikke ridser gulvet. Ved brug af filtdutter skaber man cirkulation under krukken, så der ikke dannes kondens.
Det kan også være en fordel at sætte planten og krukken på et rullebræt med hjul, så planten nemt kan vendes og flyttes.

Du vælger, vi tilplanter og leverer til din dør i hele Storkøbenhavn og Aarhus!

Køb dine planter og krukker hos Greenify – så slipper du for at få jord under neglene samtidig med at du får et flot, grønt inderum. Vi tilplanter dine planter med det samme og leverer dem direkte til din dør i Storkøbenhavn og Aarhus.

pleje

Monstera er en rigtig nem plante at holde. Planten er ret mørketolerant, men vokser hurtigst på en lys placering. Undgå direkte sollys om sommeren, da det kan give bladene brændmærker.Monstera er især kendt for sine smukke fligede blade, de begynder at vise sig når planten er nået en hvis alder, herefter bliver de dannet afhængigt af hvor meget lys planten får. Vand kun planten når jorden er tørret let ud. Monstera klarer sig fint i almindeligt stueklima, men den bliver glad for en overbrusning engang i mellem, da det hæver luftfugtigheden.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×