Opstammet Monstera

Fra 1,795 kr.

Ryd
Stk.

spirer1

Nem

placering5

Trives bedst i din stue uden direkte sol

vand2

Vandes ca. 1-2 gange hver anden uge

højde

Ca. 130-150 cm inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Opstammet Monstera (Monstera deliciosa), også kaldet er en meget populær stueplante – og med god grund. Planten er kendt for sine store, karakteristiske blade med dybe fliger, men også sin taknemmelighed når det kommer til pasning. I denne variant får du både højde og volumen, som du kan nyde hjemme hos dig uden alt for meget plantepleje.

Vær opmærksom på, at den bliver leveret med mosstok.

Opstammet Monstera: En nem stor plante

Monstera er ikke en nyhed i planteverdenen, men er faktisk blevet brugt som stueplante i rigtig mange år. Mange kan måske huske planten fra deres forældres eller bedsteforældres hjem, og nu har den altså fået en renæssance.

Gør dine stueplanter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i væktsperioden med Greenifys Universalgødning. Dine planter vil takke dig!..

pleje

Monstera er en rigtig nem plante at holde. Planten er ret mørketolerant, men vokser hurtigst på en lys placering. Undgå direkte sollys om sommeren, da det kan give bladene brændmærker.Monstera er især kendt for sine smukke fligede blade, de begynder at vise sig når planten er nået en hvis alder, herefter bliver de dannet afhængigt af hvor meget lys planten får. Vand kun planten når jorden er tørret let ud. Monstera klarer sig fint i almindeligt stueklima, men den bliver glad for en overbrusning engang i mellem, da det hæver luftfugtigheden.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×