Philodendron Goeldii

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Moderat kraevende

Moderat krævende

placering2

Trives bedst på dit badeværelse eller i soveværelset

vand2

Vandes 1-2 gange hver anden uge

højde

ca. 110-130 cm høj med krukke*

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Philodendron Goeldii er en smuk og anderledes stueplante med en unik bladstruktur. Planten har smukke, klynger af blade i et spirallignende mønster som skaber et karakterfuldt og tropisk udtryk – Lad den brede sine smukke blade i dit hjem!

PHILODENDRON GOELDII: BRING TROPERNE INDENFOR

Den stammer fra de tropiske regnskove i Sydamerika, hvor den vokser op ad klipper eller træstammerne på andre træer. Denne udgave af Philodendron arten er særlig speciel grundet sine spirallignende blade. Plantens smukke og specielle udseende har gjort den til en yderst trendy stueplante. *Planten kan være højere end angivet i de glaserede krukker, da de er højere.

Gør dine stueplanter en tjeneste og giv den et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenifys Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

Indendørsplanter tilfører med det samme en hyggelig atmosfære i hjemmet. Om du er til de store eller små, de nemme eller svære. Vi har samlet alle de bedste indendørsplanter lige her!

Pleje

Philodendron slægten foretræk­ker temperaturer mellem 16 og 24 grader og høj luftfugtighed. Den høje luftfug­tighed kan man opnå ved at overbruse planterne regelmæssigt. Philodendron-planter er ikke lyskrævende. Din philodendrons jord skal være fugtig om sommeren og tør om vinteren. I vækstperioden fra marts-oktober kan du sagtens give regelmæssig gødning, når du vander din plante. Bliver din Philodendron for høj eller bred, kan du klippe nogle stængler af.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×