Opstammet Philodendron xanadu

Fra 1,695 DKK

Ryd
Stk.

Moderat kraevende

Moderat krævende

placering2

Trives bedst på dit badeværelse eller i soveværelset

vand2

Vandes 1-2 gange hver anden uge

højde

ca. 110-130 cm høj med krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Opstammet Philodendron (Philodendron Xanadu) er en smuk stueplante, som er hjemmehørende i tropisk Sydamerika. De opstammede Philodendron xanadu, som vi har i øjeblikket er lidt slankere og med nogle noget større blade end tidligere og på billedet.

Opstammet Philodendron: En elskværdig plante

Navnet Philodendron betyder, direkte oversat: ‘elsketræ’, altså at den elsker at kravle op ad træer. Denne udgave af arten er særlig speciel grundet sine smukke blade og lange bølgende stængler. Den almindelige Philodendron er én af vores meget populære planter, men vi er selv ret vilde med denne opstammede udgave og dens ‘jungle’-look. Du vælger helt selv, hvilken krukke du kunne tænke dig at modtage din Philodendron i.

Du kan læse mere under Pleje om, hvordan du passer godt på netop denne plante.

Indendørsplanter tilfører med det samme en hyggelig atmosfære i hjemmet. Om du er til de store eller små, de nemme eller svære. Vi har samlet alle de bedste indendørsplanter lige her!

Pleje

Philodendron slægten foretræk­ker temperaturer mellem 16 og 24 grader og høj luftfugtighed. Den høje luftfug­tighed kan man opnå ved at overbruse planterne regelmæssigt. Philodendron-planter er ikke lyskrævende. Din philodendrons jord skal være fugtig om sommeren og tør om vinteren. I vækstperioden fra marts-oktober kan du sagtens give regelmæssig gødning, når du vander din plante. Bliver din Philodendron for høj eller bred, kan du klippe nogle stængler af.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×