Opstammet Philodendron Xanadu

Fra 1,695 kr.

Ryd
Stk.

Moderat kraevende

Moderat krævende

placering2

Trives bedst på dit badeværelse eller i soveværelset

vand2

Vandes 1-2 gange hver anden uge

højde

ca. 110-130 cm høj med krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Varenummer (SKU): 110019500000000 Kategorier: , , Tags: , , , , , ,

Beskrivelse

Opstammet Philodendron (Philodendron Xanadu) er en smuk stueplante, som er hjemmehørende i tropiske Sydamerika. De opstammede Philodendron Xanadu, som vi har i øjeblikket, er lidt slankere med nogle noget større blade end tidligere. Planten kan derfor afvige lidt fra den, der er vist på billedet.

Opstammet Philodendron: En elskværdig plante

Navnet Philodendron betyder, direkte oversat: ‘elsketræ’, altså at den elsker at kravle op ad andre træer i naturen. Denne udgave af arten er særlig speciel grundet sine smukke blade og lange bølgende stængler. Vores forskellige slags Philodendron, såsom ‘Brazil‘ og ‘Congo‘, er nogle af vores meget populære planter. Vi er selv ret vilde med denne opstammede udgave og dens ‘jungle’-look.

Stueplanter tilfører med det samme en hyggelig, jungle atmosfære i hjemmet. Om du er til de store, små eller derimellem, de nemme eller svære. Bliv inspireret her, hvor vi har samlet vores bedste stueplanter til din indendørs jungle.

Gør din Xanadu, og resten af dine stueplanter, en tjeneste og anskaf dig et Greenify Plantepleje Kit, hvor du får alt det, du skal bruge til at få succes med din indendørs jungle – dine planter vil takke dig!

Indret med flotte krukker

Vi har et nøje udvalgt sortiment af både store og små krukker og vaser samt urtepotteskjulere. Vores krukker og potter findes i mange forskellige farver og materialer, herunder terracotta/lerkrukker. Krukker er med til at give hjemmet et stilfuldt, stilistisk og gennemført udtryk. Det er derfor ideelt med en smuk krukke, når der skal indrettes med grønne stueplanter, så der skabes en sammenhæng i indretningen i hjemmet.

Det anbefales at sætte filtdupper under dine krukker, så de ikke ridser gulvet. Ved brug af filtdutter skaber man cirkulation under krukken, så der ikke dannes kondens.
Det kan også være en fordel at sætte planten og krukken på et rullebræt med hjul, så planten nemt kan vendes og flyttes.

Levering til døren!

Køb dine planter og krukker hos Greenify – så slipper du for at få jord under neglene samtidig med at du får et flot, grønt inderum. Vi tilplanter dine planter i de valgte krukker og leverer dem direkte til din dør i hele Storkøbenhavn og Aarhus.

Pleje

Philodendron slægten foretræk­ker temperaturer mellem 16 og 24 grader og høj luftfugtighed. Den høje luftfug­tighed kan man opnå ved at overbruse planterne regelmæssigt. Philodendron-planter er ikke lyskrævende. Din philodendrons jord skal være fugtig om sommeren og tør om vinteren. I vækstperioden fra marts-oktober kan du sagtens give regelmæssig gødning, når du vander din plante. Bliver din Philodendron for høj eller bred, kan du klippe nogle stængler af.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×