Fra 165 DKK

spirer2

Moderat krævende

placering2

Trives bedst lyst uden direkte sollys

vand2

Vandes ca. 1-2 gange hveranden uge

højde

Ca.  30-40 cm høj med krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Ryd
Stk.
Varenummer (SKU): 110044600000000 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Calathea orbifolia er en del af Marantaceae slægten, som på dansk også kendes som ‘bede-planter’. De har fået dette kælenavn, da de om natten kan folde deres blade sammen. Når lyset atter rammer dem, så folder de deres smukke stribede og strukturerede blade ud igen.

Calathea orbifolia: Luftrensende skønhed

Den kunstneriske plante er ikke kun en fornøjelse for øjet – den er også kendt for sine luftrensende egenskaber. Derfor vil den være en fantastisk tilføjelse til det lille by-hjem.

Gør dine stueplanter en tjeneste og giv den et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenifys Økologiske Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

..

Pleje

Sørg for at øge luftfugtigheden ved at forstøve planten

Forår/Sommer:

I vækstperioden, forår og sommer, bør du være ekstra kærlig over for din Calathea. I denne periode er den ekstra tørstig og ekstra sulten – så du kan med fordel være gavmild med vandkanden og gød den gerne hver anden uge. Ved at gøde din Calathea sørger du for, at der er nok næring i jorden, så den altid er den flotteste udgave af sig selv. I denne periode vil den helst været omgivet af en temperatur på omkring 20 C.

Efterår/Vinter:

Calathea elsker varme, så sørg for at den står lunt og ikke i rum der er under 15 C. I vinterperioden går planter i dvale, og det gælder selvfølgelig også Calatheaen. Du skal endvidere holde igen med vandkanden, da planter ikke bruger lige så meget vand om vinteren. Overvanding kan nemlig resultere i, at rødderne står i vand og rådner.

Du kunne også være interesseret i...

TOP