Påskeklokke

Fra 285 DKK

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

spirer1

Nem

placering2

Trives bedst i halvskygge på din altan

vand2

Lad ikke planten tørre ud henover foråret

højde

Ca. 40-60 cm høj med krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Gør altanen klar til foråret med den smukke Påskeklokke (Helleborus ‘Pink Frost’). En smuk og stedsegrøn staude, der blomstrer tidligt med de smukkeste, lyserøde blomster som i det sene forår får en dyb, mørkerosa farve, når den falmer. Planten er stærk og vinterhårdfør og har en fantastisk evne til at klare frost.

Påskeklokke: En blomstrende favorit til din forårsaltan

Påskeklokken er et perfekt indspark til din blomstrende forårsaltan. Planten står smukt i flere måneder efter afblomstring, da de grønne og dekorative frøstande bliver siddende.

Gør dine planter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenify’s Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

Udendørsplanter kan lynhurtigt skabe en skøn oase i dit uderum. Om du er til de blomstrende eller stedsegrønne, de store eller små. Vi har samlet alle sæsonens favoritter lige her!

Pleje

Påskeklokken trives på en placeres med halvskygge, da den vokser naturligt i den yderste del af skovbrynet, hvor der både er skygge og sol. Den skal helst ikke tørre helt ud mellem vanding, men skal heller ikke stå og soppe i vand.

Planten er stedsegrøn og smuk selv efter afblomstring, da de grønne dekorative frøstande bliver siddende på planten. Denne plante kan du have glæde af i mange år, og trives godt i en krukke på altanen eller terrassen.

Beskær kun plantens blade hvis de er syge/visne. Det er vigtigt at planten gemmer al sin energi til blomstring og frøsætning. Hvis den beskæres for voldsomt, kan det være den ikke har energi nok til blomstring næste år. 

TOP
×