Pampas

Fra 79 kr.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

FARVER: Rose og Sand
LÆNGDE: 48 cm
BLOMSTERHOVED:  Ø 4 cm

      Dette produkt kan sendes til hele landet

Beskrivelse

Pampas er som navnet fortæller inspireret af den smukke valmue. Den kommer i to farver; Rød og Nude.

Pampas er en håndlavet crepeblomst. Blomsten består af en lang, bøjelig grøn stilk, med et fint blomsterhoved på. Selve blomsterhovedet er lavet i gennemfarvet crepepapir. Papirblomster bliver ved med at give og holder sig smukke år efter år. Det er en genial gaveidé til en du holder af. Papirblomsten holder året rundt og kan nemt gemmes væk i den elegante emballage.

Pampas: Håndlavet med nænsomhed

Papirblomsterne fra Studio About er håndlavede og nænsomt foldet sammen i den lille æske. Når du modtager blomsten, skal du derfor selv folde bladene ud. Du kan selv vælge, om blomsten skal være helt åben eller lidt mere lukket.

Crepepapiret er også nemt at forme og hvis du forsigtigt gnider tommeltotten ned i et blad kan du give bladet en lille runding. På den måde kan du give dine blomster et personligt udtryk og de bliver mere livlige og naturtro.

Følg disse 3 trin for at folde den helt ud:

  1. Tag forsigtig fat om blomsten hovede nede i æsken og træk den ud.
  2. Spred blomstens kronblade ud.
  3. For at skabe mere fylde, kan du forsigtigt trække din tommelfinger i midten af et kronblad, på den måde bliver de mere buede.

Du kan evt også lade en enkelt eller to blomster være lukket som var blomsten i knop. Se instruktionsvideo (åbner nyt vindue).

Alle blomster er håndlavede.

 

Pleje

  • Placer dem i en vase uden vand
  • Ved en meget lys placering kan farverne falme
TOP
×