Paradistræ

Fra 95 kr.

Ryd
Stk.

spirer1

Nem

placering4

Trives bedst i din solrige vindueskarm

vand1

Vandes når jorden er tør

højde

Findes i flere størrelser – højden er inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Paradistræ (Crassula Ovata) er en klassisk stueplante, som de fleste kender. Paradistræet har grønne sukkulente blade, og kan blive meget gammelt og træagtigt, hvis du passer godt på den.

Paradistræ: en tykbladet skønhed

Crassula ovata er den mest populære Crassula-art. Den stammer fra oprindeligt fra Sydafrika, og bliver brugt som stueplante i hele verden. Den har glinsende mørkegrønne, blade som kan finde på at falde af, hvis planten bliver forsømt. Du kan være heldig at opleve, at den får små stjerneformede blomster med et strejf af lyserødt.

Gør dine stueplanter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i væktsperioden med Greenifys Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

Indendørsplanter tilfører med det samme en hyggelig atmosfære i hjemmet. Om du er til de store eller små, de nemme eller svære. Vi har samlet alle de bedste indendørsplanter lige her!

pleje

Paradistræet er en sukkulent, og det betyder massere af sol. Hvis du har mulighed for det, kan du sætte din plante udenfor om sommeren, hvor den kan få maksimalt udbytte af lyset. Ligesom med andre sukkulenter, skal du passe på med at give dit Paradistræ for meget vand. Sørg for at jorden er tørret helt ud inden du vander igen. Mange tror fejlagtigt, at sukkulenter næsten ikke skal have noget vand. Dette er ikke tilfældet. Sukkulenter skal vandes jævnligt om sommeren, hvis de står i fuld sol, men hvis de står køligt om vinteren, skal de næsten ikke have noget vand. Jo mere sol og varme de får, jo mere vand skal de også have. Begynder bladene at miste saftspændingen og blive bløde, trænger din plante højst sandsyneligt til at få noget vand. Tjek altid jorden, hvis du er i tvivl om hvornår du skal vande.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×