Paradistræ

Fra 95 kr.

Ryd
Stk.

spirer1

Nem

placering4

Trives bedst i din solrige vindueskarm

vand1

Vandes når jorden er tør

højde

Findes i flere størrelser – højden er inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Paradistræ (Crassula Ovata) er en klassisk stueplante, som de fleste kender. Paradistræet har grønne sukkulente blade, og kan blive meget gammelt og træagtigt, hvis du passer godt på den.

Paradistræ: En tykbladet skønhed

Crassula Ovata er den mest populære Crassula-art. Den stammer fra oprindeligt fra Sydafrika, og bliver brugt som stueplante i hele verden. Den har glinsende, mørkegrønne blade. Hvis planten bliver forsømt, kan bladene finde på at falde af. Du kan også være heldig at opleve, at den får små stjerneformede blomster med et strejf af lyserødt.

Stueplanter tilfører med det samme en hyggelig atmosfære i hjemmet. Om du er til de store, små eller derimellem, de nemme eller svære. Bliv inspireret her, hvor vi har samlet vores bedste stueplanter til din indendørs jungle.

Gør dit Paradistræ, og resten af dine stueplanter, en tjeneste og anskaf dig et Greenify Plantepleje Kit, hvor du får alt det, du skal bruge til at få succes med din indendørs jungle – dine planter vil takke dig!

Indret med flotte krukker

Vi har et nøje udvalgt sortiment af både store og små krukker og vaser samt urtepotteskjulere. Vores krukker og potter findes i mange forskellige farver og materialer, herunder terracotta/lerkrukker. Krukker er med til at give hjemmet et stilfuldt, stilistisk og gennemført udtryk. Det er derfor ideelt med en smuk krukke, når der skal indrettes med grønne stueplanter, så der skabes en sammenhæng i indretningen i hjemmet.

Det anbefales at sætte filtdupper under dine krukker, så de ikke ridser gulvet. Ved brug af filtdutter skaber man cirkulation under krukken, så der ikke dannes kondens.
Det kan også være en fordel at sætte planten og krukken på et rullebræt med hjul, så planten nemt kan vendes og flyttes.

Du vælger, vi tilplanter og leverer til din dør i hele Storkøbenhavn og Aarhus!

Køb dine planter og krukker hos Greenify – så slipper du for at få jord under neglene samtidig med at du får et flot, grønt inderum. Vi tilplanter dine planter med det samme og leverer dem direkte til din dør i Storkøbenhavn og Aarhus.

pleje

Paradistræet er en sukkulent, og det betyder massere af sol. Hvis du har mulighed for det, kan du sætte din plante udenfor om sommeren, hvor den kan få maksimalt udbytte af lyset. Ligesom med andre sukkulenter, skal du passe på med at give dit Paradistræ for meget vand. Sørg for at jorden er tørret helt ud inden du vander igen. Mange tror fejlagtigt, at sukkulenter næsten ikke skal have noget vand. Dette er ikke tilfældet. Sukkulenter skal vandes jævnligt om sommeren, hvis de står i fuld sol, men hvis de står køligt om vinteren, skal de næsten ikke have noget vand. Jo mere sol og varme de får, jo mere vand skal de også have. Begynder bladene at miste saftspændingen og blive bløde, trænger din plante højst sandsyneligt til at få noget vand. Tjek altid jorden, hvis du er i tvivl om hvornår du skal vande.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×