Penselfyr

Fra 845 kr.

Ryd
Stk.

spirer1

Nem

placering4

Trives bedst på din solrige altan

vand1

Vandes ca. 2 gange om måneden

højde

Findes i flere størrelser – højden er inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Penselfyr (Pinus parviflora) er et smukt, stedsegrønt nåletræ med fine små ca. 5 cm lange kogler. Træet findes i mange danske haver, men er ligeså brugbart på altanen eller terrassen.

Den har fået sit navn efter de mange fine nåle, der sidder samlet i små, tætte bundter. Træet er meget dekorativt og kan sagtens klare både vinter og sommer her i landet.

Penselfyr: Grøn altan året rundt

Penselfyren har egentlig hjemme i Japan, hvor den bliver helt op til 25 meter høj. Her i Danmark er der eksempler på træer, der er op til 10 meter høje.

Når vi leverer din Penselfyr er den cirka 40-60 cm høj med krukke. Du kan vælge at få den leveret i vores helt egen Greenify krukke med vandreservoir.

Udendørsplanter kan lynhurtigt skabe en skøn oase i dit uderum. Om du er til de blomstrende eller stedsegrønne, de store eller små. Vi har samlet alle sæsonens favoritter lige her!

pleje

Sørg for at din fyr får godt med vand indover sommeren. Penselfyren er et taknemmeligt træ, der er nem at placere både i sol og skygge. Du kan klippe træet tilbage, hvis du vil, men vi er også ret vilde med træets lidt mere ‘vilde’ udseende. Hvis du beslutter dig for at klippe træet tilbage, er det bedst at gøre det om efteråret eller midt på vinteren, hvor træet vil ‘bløde’ mindst.

TOP
×