Peperomia Watermelon

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Moderat kraevende

Moderat krævende

Placeres på en lys placering

vand2

Vandes ca. 1 gange hver anden uge

højde

Ca. 25-45 cm høj inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Varenummer (SKU): 110120100000000 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Pepperomia ‘Watermelon’ har fået sit navn, da bladene ligner små vandmeloner. Peperomia er en større familie, som rummer mange arter. De tykke og saftfulde blade og stængler gør dem relativt nemme at passe, da deres behov minder om sukkulenters.

Peperomia ‘Watermelon’: En anderledes planter

Den smukke plante trives på lysere placeringer med indirekte eller vandrende sollys. Vand når det øverste jordlag føles tørt, og sørg for at vande godt igennem, når du vander.

Gør dine stueplanter en tjeneste og giv den et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenifys Økologiske Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

Pleje

Peperomia trives bedst på en lys placering uden for direkte sollys. Får din Peperomia direkte sol om sommeren, kan bladene blive blege eller brunlige og krøllede. En nordvendt vindueskarm eller på en plads tæt på vinduet er ideelt. Planten kan godt tåle, at stå lidt mørkt, men husk at den skal have noget naturligt lys for at trives. Peperomia kan ikke lige for meget vand, så vand kun når jorden er tørret let ud. Hvis bladene begynder at krølle sammen, kan det være på grund af overvanding. Jo lysere den står, jo oftere skal den vandes.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×