Philodendron ‘Birkin’

Fra 115 DKK

Ryd
Stk.

spirer1

Nem

Trives bedst på en lys placering, uden direkte sollys

vand2

Vandes ca. 1-2 gange hver anden uge

højde

Ca. 25-35 cm høj inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Philodendron ‘Birkin’ er en super trendy plante som stadig er forholdsvis ny på markedet. Plantens unikke aftegninger har gjort den til en populær og eftertragtet plante verden over! Den har mørke, hjerteformede blade med hvide striber og du vil ikke finde to blade på planten som er ens.

PHILODENDRON ‘Birkin’: Elegant og karakterfuld

Ligesom andre Philodendron-planter er ‘Birkin’ en nem plante hvad angår pasning – hvilket gør det til den perfekte plante til den nye planteforældre! Planten trives bedst på en placering med indirekte sollys – for meget direkte sollys kan beskadige bladene. Den må godt tørre lidt ud mellem vandingerne, men vær opmærksom på, at den aldrig tørrer fuldstændig ud.

‘Birkin’ er forholdsvis langsomtvoksende og den er derfor perfekt til vindueskarmen eller reolen.

Gør dine stueplanter en tjeneste og giv den et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenifys Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

pleje

Philodendron er en dejlig nem plante, som ikke kræver så meget pleje. Den optimale placering er i et lyst rum, gerne i nærheden af et vindue. Når det er sagt, kan Philodendron sagtens klare sig på mørkere placeringer, den vil bare ikke vokse lige så meget. Planten kan blive slap og solskoldet, hvis den står i et vindue med direkte sollys, så undgå dette. Lad jorden tørre ud imellem vandingerne. Planten kan sagtens tåle at være tør i et par dage, men hvis bladene mister saftspændingen og bliver slappe, er det på tide at få vandet. Små planter har som regel brug for at blive vandet oftere end store, da den lille jordmængde ofte tørrer hurtigere ud. 

Bliver din Philodendron for stor, så kan du sagtens beskære den. Hvis du gør det i vækstperioden, vil planten hurtigt vokse videre. Det du klipper af kan du bruge som stiklinger og sætte i ny jord.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×