Philodendron ‘Brazil’

Fra 65 kr.

Ryd
Stk.

spirer1

Nem

placering5

Kan placeres de fleste steder – dog ikke i direkte sollys

vand2

Vandes ca. 1-2 gange hver anden uge

højde

Findes i flere størrelser

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Philodendron ‘Brazil’ er en kultivar af den klassiske Hjertephilodendron. Den har smukke blade som næsten ser malede ud med penselstrøg af gul og limegrøn over dens dybe grønne løv. Planten har en hurtig, vildtvoksende vækst som du enten kan lade hænge ud over potten eller kravle op af noget.

Philodendron ‘Brazil’:

Philodendron ‘Brazil’ er en utrolig taknemmelig plante som godt kan tåle en smule forsømmelse i perioder – herunder lysforhold og inkonsekvent vanding. Denne plante er en god første gangs stueplante til dig der ønsker at nyde den naturlige skønhed af planter uden for meget vedligeholdelse. Derudover er planten også kendt for sine luftrensende egenskaber.

Luftrensende egenskaber

Når du indretter med luftrensende planter skaber du et sundere og bedre indeklima. Planterne hæver luftfugtigheden og ved hjælp af deres evne til at omdanne CO2 til ilt optimeres indemiljøet. Udover Philodendron ‘Brazil’ er nogle særligt luftrensende planter fx en guldranke, et gummitræ, en fredslilje eller ZZ-planten. Disse planter er alle kendt for deres luftrensende egenskaber og de skaber et bedre indeklima i dit hjem. Tjek alle vores særligt luftrensende planter ud her.

Stueplanter tilfører med det samme en hyggelig atmosfære i hjemmet. Om du er til de store, små eller derimellem, de nemme eller svære. Bliv inspireret her, hvor vi har samlet vores bedste stueplanter til din indedørs jungle.

Gør din Philodendron ‘Brazil’, og resten af dine stueplanter, en tjeneste og anskaf dig et Greenify Plantepleje Kit, hvor du får alt det, du skal bruge til at få succes med din indendørs jungle – dine planter vil takke dig!

Du vælger, vi tilplanter og leverer til din dør i hele Storkøbenhavn og Aarhus!

Køb dine planter og krukker hos Greenify – så slipper du for at få jord under neglene samtidig med at du får et flot, grønt inderum. Vi tilplanter dine planter i krukken med det samme og leverer dem direkte til din dør i Storkøbenhavn og Aarhus.

pleje

Philodendron ‘Brazil’ kræver minimal pleje og trives på de fleste placering – den foretrækker dog helst en lys placering uden direkte sollys, men trives også fint i halvskygge. Den må gerne tørre lidt ud mellem vandingerne, men hvis bladene mister saftspændingen og bliver slappe, er det på tide at få vandet.

Bliver din Philodendron ‘Brazil’ for stor, så kan du sagtens beskære den. Hvis du gør det i vækstperioden, vil planten hurtigt vokse videre. Aflæggerne du klipper af kan du bruge som stiklinger og lave til nye planter.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×