Philodendron ‘Brazil’

Fra 65 kr.

Ryd
Stk.

spirer1

Nem

placering5

Kan placeres de fleste steder – dog ikke i direkte sollys

vand2

Vandes ca. 1-2 gange hver anden uge

højde

Findes i flere størrelser

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Philodendron ‘Brazil’er en kultivar af den klassiske Hjertephilodendron. Den har smukke blade som næsten ser malede ud med penselstrøg af gul og limegrøn over dens dybe grønne løv. Planten har en hurtig, vildtvoksende vækst som du enten kan lade hænge ud over potten eller kravle op af noget.

Philodendron ‘Brazil’:

Philodendron ‘Brazil’ er en utrolig taknemmelig plante som godt kan tåle en smule forsømmelse i perioder – herunder lysforhold og inkonsekvent vanding. Denne plante er en god første gangs stueplante til dig der ønsker at nyde den naturlige skønhed af planter uden for meget vedligeholdelse.

Gør dine stueplanter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i væktsperioden med Greenifys Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

Indendørsplanter tilfører med det samme en hyggelig atmosfære i hjemmet. Om du er til de store eller små, de nemme eller svære. Vi har samlet alle de bedste indendørsplanter lige her!

pleje

Philodendron ‘Brazil’ kræver minimal pleje og trives på de fleste placering – den foretrækker dog helst en lys placering uden direkte sollys, men trives også fint i halvskygge. Den må gerne tørre lidt ud mellem vandingerne, men hvis bladene mister saftspændingen og bliver slappe, er det på tide at få vandet.

Bliver din Philodendron ‘Brazil’ for stor, så kan du sagtens beskære den. Hvis du gør det i vækstperioden, vil planten hurtigt vokse videre. Aflæggerne du klipper af kan du bruge som stiklinger og lave til nye planter.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×