Philodendron Congo Rojo

Fra 895 kr.

Ryd
Stk.

Moderat kraevende

Moderat krævende

placering2

Trives bedst på en lys placering, uden direkte sollys

vand2

Vandes ca. 1 gang hver anden uge

højde

Ca. 80-100 cm inkl. krukke*

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Philodendron Congo Rojo er medlem af den store Arum familie, ligesom Monstera og Fredslilje samt den mere klassiske Philodendron Congo med grønne blade. Planten stammer fra Central- og Sydamerika, hvor klimaet er varmt og fugtigt. På latin betyder Philodendron ‘elsker træer’. Dette stammer fra plantens naturlige ønske, om at klatre op ad andre træer i de tropiske skove.

Philodendron Congo Rojo: Velkommen til junglen

De store, rødlige blade giver et luksuriøst udtryk til din indendørsjungle. Rojo vokser ikke så meget i højden, men til gengæld har den en skøn, stor volumen. Hvis planten passes godt, så skyder den jævnligt nye blade.

*Planten kan være højere end angivet i de glaserede krukker, da de er højere.

Stueplanter tilfører med det samme en hyggelig atmosfære i hjemmet. Om du er til de store, små eller derimellem, de nemme eller svære. Bliv inspireret her, hvor vi har samlet vores bedste stueplanter til din indendørs jungle.

Gør din Rojo, og resten af dine stueplanter, en tjeneste og anskaf dig et Greenify Plantepleje Kit, hvor du får alt det, du skal bruge til at få succes med din indendørs jungle – dine planter vil takke dig!

Indret med flotte krukker

Vi har et nøje udvalgt sortiment af både store og små krukker og vaser samt urtepotteskjulere. Vores krukker og potter findes i mange forskellige farver og materialer, herunder terracotta/lerkrukker. Krukker er med til at give hjemmet et stilfuldt, stilistisk og gennemført udtryk. Det er derfor ideelt med en smuk krukke, når der skal indrettes med grønne stueplanter, så der skabes en sammenhæng i indretningen i hjemmet.

Det anbefales at sætte filtdupper under dine krukker, så de ikke ridser gulvet. Ved brug af filtdutter skaber man cirkulation under krukken, så der ikke dannes kondens.
Det kan også være en fordel at sætte planten og krukken på et rullebræt med hjul, så planten nemt kan vendes og flyttes.

Du vælger, vi tilplanter og leverer til din dør i hele Storkøbenhavn og Aarhus!

Køb dine planter og krukker hos Greenify – så slipper du for at få jord under neglene samtidig med at du får et flot, grønt inderum. Vi tilplanter dine planter med det samme og leverer dem direkte til din dør i Storkøbenhavn og Aarhus.

pleje

Philodendron ‘Congo’ Rojo er nem at passe. Placer den et relativt lyst sted, beskyttet for den kraftige sol om sommeren. Planten er lettere mørketolerant, men husk at den skal have noget naturligt lys, for at trives. Lad jorden tørre ud imellem vandingerne, og hæv luftfug­tigheden ved at overbruse planten regelmæssigt.

Om sommeren kan du sagtens give regelmæssig gødning, når du vander din plante.

Vær opmærksom på, at Philodendrons plantesaft kan virke irriterende, så vær varsom i forhold til kæledyr og børn. Læs mere her

TOP
×