Philodendron ‘Congo’

Fra 425 DKK

Ryd
Stk.

Moderat kraevende

Moderat krævende

placering2

Trives bedst på en lys placering, uden direkte sollys

vand2

Vandes ca. 1 gang hver anden uge

højde

Ca. 80-100 cm inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Philodendron ‘Congo’ er medlem af den store Arum familie, ligesom Monstera og Fredslilje. Den stammer fra Central- og Sydamerika, hvor klimaet er varmt og fugtigt. Philodendron betyder, på latin, elsker træer. Dette stammer fra plantens naturlige ønske, om at klatre op ad andre træer i de tropiske skove.

Philodendron ‘Congo’: Velkommen til junglen

De store, grønne blade giver et fantastisk udtryk til din indendørs jungle. Philodendron ‘Congo vokser ikke så meget i højden, men til gengæld har den en skøn volumen. Hvis planten passes godt, så skyder den jævnligt nye blade.

Gør dine stueplanter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenifys Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

Indendørsplanter tilfører med det samme en hyggelig atmosfære i hjemmet. Om du er til de store eller små, de nemme eller svære. Vi har samlet alle de bedste indendørsplanter lige her!

pleje

Philodendron ‘Congo’ er nem at passe. Placer den et lyst sted, beskyttet for den kraftige sol om sommeren. Planten er lettere mørketolerant, men husk at den skal have noget naturligt lys, for at trives. Lad jorden tørre ud imellem vandingerne, og hæv luftfug­tigheden ved at overbruse planten regelmæssigt.

Om sommeren kan du sagtens give regelmæssig gødning, når du vander din plante.

Vær opmærksom på, at Philodendrons plantesaft kan virke irriterende, så vær varsom i forhold til kæledyr og børn. Læs mere her

TOP
×