Philodendron Imperial

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Krævende

Krævende

placering2

Stil mig ikke i direkte sollys

Lad planten tørre ud mellem vanding

højde

Findes i flere størrelser – min højde er inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Philodendron Imperial er medlem af den store Araceae slægt. Den stammer fra Central- og Sydamerika, hvor klimaet er varmt og fugtigt. Oversætter du Philodendron til dansk, så betyder det ‘elsker af træer’. Dette stammer fra plantens naturlige ønske om at klatre op ad andre træer i de tropiske skove. De skinnende blade minder meget om elefantører, og Philodendron Imperial er en af de ældste hybrider i arten.

Velkommen til junglen

De store, grønne blade giver et fantastisk udtryk til din indendørs jungle. Philodendron Imperial vokser ikke så meget i højden, men til gengæld fylder den meget i bredden. Når planten passes godt, så skyder den jævnligt nye blade. Den trives på de fleste placeringer, så længe den ikke står i direkte sollys. Stiller du den på en skyggefuld placering, så skal du være opmærksom på, hvor ofte du vander. De vil helst ikke overvandes, så sørg for at tjekke om jorden er fugtig.

Gør dine stueplanter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenifys Økologiske Universalgødning. Dine planter vil takke dig!..

pleje

Din Philodendron Imperial er sart overfor overvanding og kan reagere med gullige aftegninger på bladene hvis dette sker. Vand derfor først planten når jorden er tørret let ud. Philodendron-arterne foretræk­ker høj luftfugtighed. Den høje luftfug­tighed kan man opnå ved at overbruse planterne eller forstøve planten. Philodendron-planter er ikke særligt lys krævende. Om sommeren kan du sagtens give regelmæssig gødning, når du vander din plante.

 

Vær opmærksom på, at Philodendron indeholder en vis mængde kalcium oxalat, så vær varsom i forhold til kæledyr og børn. Læs mere her!

TOP
×