895 DKK1,585 DKK

Moderat kraevende

Moderat krævende

placering2

Stil mig ikke i direkte sollys

Lad planten tørre ud mellem vanding

højde

Ca. 70-90 cm høj inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Ryd
Varenummer (SKU): SP2020006 Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

Philodendron narrow ‘Escape’ stammer fra et tropisk klima, hvor hvor er varmt og fugtigt. Oversætter du Philodendron til dansk, så betyder det ‘elsker af træer’. Dette stammer fra plantens naturlige ønske om at klatre op ad andre træer i de tropiske skove. De takkede blade minder for nogle om tænder, hvorfor Philodendron narrow også kaldes ‘Tiger Tooth’. En god plante til den semitravle, nye plantesamler.

Philodendron Narrow ‘Escape’: Taknemmelige takker

De lange, takkede blade giver en smuk kontrast til din organiske jungle. Når planten passes godt, så skyder den jævnligt nye blade. Den trives på de fleste placeringer, så længe den ikke står i direkte sollys. Stiller du den på en skyggefuld placering, så skal du være opmærksom på, hvor ofte du vander. De vil helst ikke overvandes, så sørg for at tjekke om jorden er fugtig inden vanding.

Gør dine stueplanter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i væktsperioden med Greenifys Økologiske Universalgødning. Dine planter vil takke dig!..

pleje

Philodendron-arterne foretrækker en højere luftfugtighed. Den høje luftfugtighed kan man opnå ved at overbruse eller forstøve planterne regelmæssigt. Om sommeren kan du sagtens give regelmæssig gødning, når du vander din plante. Bliver din Philodendron for høj eller bred, kan du klippe nogle stilke af planten. Der bliver ved med at komme flere op fra jorden.

Vær opmærksom på, at Philodendron indeholder en vis mængde kalcium oxalat, så vær varsom i forhold til kæledyr og børn. Læs mere her!

TOP