Philodendron ‘Pink Princess’

Fra 175 kr.

Ryd
Stk.

spirer2

Moderat krævende

Trives bedst på en placering med indirekte sollys

vand2

Vandes ca. 1-2 gange hver 14. dag

højde

Ca. 20-30 cm høj inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Den smukke og meget eftertragtede Philodendron ‘Pink Princess’ står øverst på mange plantesamleres ønskeliste, og med god grund. ‘Pink Princess’ er kendetegnet ved sine mørkegrønne, hjerteformede blade med de karakteristiske aftegninger i den vildeste pink nuance.

Philodendron ‘Pink Princess’:

‘Pink Princess’ er en luftrensende, tropisk plante og stammer fra Central- og Sydamerika. Trods plantens unikke og ekstravagante udseende, er planten ligesom andre planter i Philodendron-familien, rimelig nem at pleje. 

At give din Philodendron tilstrækkeligt med lys, er vigtigt da det påvirker mængden af det lyserøde pigment plantens producerer i sine blade. Vælg en placering, der modtager godt med indirekte lys. Planten kan også tåle et par timer med direkte lys.

OBS: Alle vores Philodendron ‘Pink Princess’ er unikke og ikke to planter er ens. Du kan derfor modtage en plante der er mere eller mindre pink end vist på produktbillederne. Vi gør os altid umage og håndplukker kun de flotteste planter.

Brug en mosstok til at yde ekstra støtte til dine klatrende planter. Ikke nok med at mossstokken gør din plante mere robust, så tilskynder den også væksten af større blade. Når din plante klatrer op af mosstokken, vil den føle støtten og naturligt producere større blade.

Luftrensende egenskaber

Når du indretter med luftrensende planter skaber du et sundere og bedre indeklima. Planterne hæver luftfugtigheden og ved hjælp af deres evne til at omdanne CO2 til ilt optimeres indemiljøet. Udover denne plante er nogle særligt luftrensende planter fx en guldranke, et gummitræ, en fredslilje eller ZZ-planten. Disse planter er alle kendt for deres luftrensende egenskaber og de skaber et bedre indeklima i dit hjem. Tjek alle vores særligt luftrensende planter ud her.

Du vælger, vi tilplanter og leverer til din dør!

Køb dine planter og krukker hos Greenify – så slipper du for at få jord under neglene samtidig med at du får et flot, grønt inderum. Vi tilplanter dine planter og leverer dem direkte til din dør i Storkøbenhavn og Aarhus.

pleje

Lys: Planten trives bedst på en placering med indirekte sollys.

Vanding: Planten er ret god til at fortælle når den trænger til vand. Hvis saftspændingen ikke er høj nok, vil bladene krølle en smule sammen. Vand planten godt igennem og lad den tørre lidt ud mellem vandingerne.

Gødning: Gør dine planter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i planternes aktive vækstsæson fra marts-oktober med Greenify’s Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

TOP
×