Philodendron ‘Silver Sword’

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

spirer1

Nem

placering5

Kan placeres de fleste steder – dog ikke i direkte sollys

vand2

Vandes ca. 1-2 gange hver anden uge

højde

Ca. 30-50 cm høj inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Philodendron ‘Silver Sword’ har et helt specielt udtryk med sine lange, spidse blade. Planten er kendt for sine smukke, sølvfarvede blade, men også sin taknemmelighed når det kommer til pasning.

PHILODENDRON SILVER SWORD: En anderledes plante

Den smukke plante har hjemme i Brasiliens jungle, men da det er en typisk kravleplante, så trives den på lettere mørke placeringer. For at give din Philodendron de bedste betingelser kan du med fordel forstøve den et par gange om ugen for at øge luftfugtigheden omkring planten.

Gør dine stueplanter en tjeneste og giv den et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenifys Økologiske Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

pleje

Philodendron er en dejlig nem plante, som ikke kræver så meget pleje. Den optimale placering er i et lyst rum, gerne i nærheden af et vindue. Når det er sagt, kan Philodendron sagtens klare sig på mørkere placeringer, den vil bare ikke vokse lige så meget. Planten kan blive slap og solskoldet, hvis den står i et vindue med direkte sollys, så undgå dette. Lad jorden tørre ud imellem vandingerne. Planten kan sagtens tåle at være tør i et par dage, men hvis bladene mister saftspændingen og bliver slappe, er det på tide at få vandet. Små planter har som regel brug for at blive vandet oftere end store, da den lille jordmængde ofte tørrer hurtigere ud. 

Bliver din Philodendron for stor, så kan du sagtens beskære den. Hvis du gør det i vækstperioden, vil planten hurtigt vokse videre. Det du klipper af kan du bruge som stiklinger og sætte i ny jord.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×