Philodendron xanadu

Fra 495 kr.

Ryd
Stk.

Moderat kraevende

Moderat krævende

Trives bedst på en lys placering uden direkte sollys

vand2

Vandes ca. 1 gange hver anden uge

højde

Findes i flere størrelser – min højde er inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Philodendron Xanadu er en smuk og populær stueplante. De smukke, takkede blade giver en underspillet eksklusiv stemning – Lad den brede sine smukke blade i dit hjem!

Philodendron xanadu: En plante du kommer til at elske

Philodendron stammer fra regnskoven i Sydamerika, hvor den vokser op ad træstammerne på de andre træer. Philodendron betyder, på latin, elsker træer. Denne udgave af arten er særlig speciel grundet sine smukke takkede blade og lange stængler. Plantens smukke og specielle udseende har gjort den til en populær stueplante i hele verden.

Gør dine stueplanter en tjeneste og giv den et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenifys Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

pleje

Philodendron xanadu er en dejlig let plante. Placer den et lyst sted, beskyttet for den kraftige sol om sommeren. Planten er lettere mørketolerant, men husk at den skal have noget naturligt lys, for at trives. Lad jorden tørre ud imellem vandingerne, og hæv luftfug­tigheden ved at overbruse planten regelmæssigt.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×