Pieris japonica mountain fire
Flere størrelser

Fra 325 kr.

Ryd
Stk.

Moderat kraevende

Moderat krævende

Trives bedst på en placering med vandrende skygge

vand2

Vand ca. 1-2 gange om ugen

højde

Ca. 40-60 cm høj med krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Pieris japonica er en stedsegrøn busk med tæt grene. Busken er ca. 60 cm høj og bliver omkring 1-1,5 m. Buskens nye skud har dybe røde og orange nuancer, som senere bliver grønne. Den blomstrer i marts og april, med smukke hvide klokkeformede blomster i lette klaser. 

Pieris japonica: Perfekt til vinteraltanen

Busken er fuld hårdfør ved almindelig dansk vinter og egner sig til tilplantning i krukke. I perioder med meget hård frost kan det være en fordel at beskytte planten ved at dække jorden med kakaoflis og stille den i læ op ad en husmur.

Gør dine planter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenify’s Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

Udendørsplanter kan lynhurtigt skabe en skøn oase i dit uderum. Om du er til de blomstrende eller stedsegrønne, de store eller små. Vi har samlet alle sæsonens favoritter lige her!

pleje

Pieris japonica trives i surbund og på en placering i sol og halvskygge.

TOP
×