Pilea Greyzy

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

spirer2

Moderat krævende

placering5

Trives bedst på dit skrivebord uden direkte sol

vand2

Vandes ca. 1-2 gange hver anden uge

højde

10-15 cm høj med krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Varenummer (SKU): 110021500000000 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Pilea Greyzy er en smuk hængeplante med fine små grå-grønne blade. Den vil med tiden både blive fyldigere og større, så du har mulighed for at følge din Pilea Greyzys udvikling på tæt hånd.

Pilea Greyzy: Breder sine blade

Stil din Pilea Greyzy på en hylde eller i vindueskarmen og lad den brede sig flot ud over krukken. Du kan vælge at få den leveret uden krukke eller plantet i vores smukke lerkrukke med underskål. Uanset hvordan du ønsker din Pilea, så er du sikker på at få en plante med mange muligheder! Du kan også købe en Ferm Plant Holder og lade den skabe liv på de triste, bare vægge.

Gør dine stueplanter en tjeneste og giv den et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenifys Økologiske Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

..

pleje

Pilea Greyzy trives bedst på en lys placering, men ikke direkte sol. Sørg for at holde jorden jævnt fugtig, men pas på med at overvande. Hvis du vælger enten at plante den over i en krukke eller modtage den i vores lerkrukke med underskål, er du sikret at vandet kan løbe fra. På den måde slipper du for, at din plante drukner.

TOP
×