Fra 785 DKK

spirer1

Nem

placering4

Trives på de fleste placeringer

vand1

Vandes når jorden føles tør

højde

Ca. 80-100 cm inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Ryd
Stk.

Beskrivelse

Pinus schwerinii ‘Wiethorst’ er et lille fyrretræ med lange hængende bløde nåle i en smuk grøn farve med et blåt skær. Træet har en åben krone og står smukt grønt hele året. Træet egner sig til plantning i krukke.

Pinus schwerinii ‘Wiethorst’: Grøn altan året rundt

Når vi leverer din Pinus er den cirka 80-100 cm høj med krukke. Du kan vælge at få den leveret i vores helt egen Greenify krukke med vandreservoir. Træet er meget dekorativt og kan sagtens klare både vinter og sommer her i landet.

Gør dine planter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenify’s Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

Udendørsplanter kan lynhurtigt skabe en skøn oase i dit uderum. Om du er til de blomstrende eller stedsegrønne, de store eller små. Vi har samlet alle sæsonens favoritter lige her!

pleje

Sørg for at din fyr får godt med vand indover sommeren. Pinus arten er taknemmelige træer, der er nem at placere både i sol og skygge. Du kan klippe træet tilbage, hvis du vil, men vi er også ret vilde med træets lidt mere ‘vilde’ udseende. Hvis du beslutter dig for at klippe træet tilbage, er det bedst at gøre det om efteråret eller midt på vinteren, hvor træet vil ‘bløde’ mindst.

Du kunne også være interesseret i...

TOP