Pinus Strobus ‘Torulosa’

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

spirer1

Nem

placering4

Trives bedst på en placering med sol eller halvskygge

vand1

Vandes når jorden føles tør

højde

ca 100-110 cm inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Pinus Strobus ‘Torulosa’ (Weymouth fyr) er et smukt, stedsegrønt nåletræ som adskiller sig fra andre grantræer med sine blågrønne ‘krøllede’ nåle. Træet er langsomtvoksende og har en bonsai lignende vækst.

Pinus Strobus ‘Torulosa’: Grøn året rundt

Pinus Strobus er robust, vindstærkt og fuldt hårdført, og egner sig derfor godt til en altan el. lignende med meget vind. Pinus Strobus trives på en placering i sol eller halvskygge.

Gør dine planter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenify’s Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

Udendørsplanter kan lynhurtigt skabe en skøn oase i dit uderum. Om du er til de blomstrende eller stedsegrønne, de store eller små. Vi har samlet alle sæsonens favoritter lige her!

pleje

Sørg for at din fyr får godt med vand indover sommeren. Minus Strobus er et taknemmeligt træ, der er nem at placere både i sol og skygge. Du kan klippe træet tilbage, hvis du vil. Hvis du beslutter dig for at klippe træet tilbage, er det bedst at gøre det om efteråret eller midt på vinteren, hvor træet vil ‘bløde’ mindst.

TOP
×