Fra 295 DKK

spirer1

Nem

placering4

Trives bedst på din solrige altan

vand1

Vandes når jorden føles tør

højde

ca 60-80 cm inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Ryd
Stk.

Beskrivelse

Pinus Uncinata (Fransk bjergfyr) er et smukt, stedsegrønt nåletræ der får fine små kogler. Fransk bjergfyr er robust, vindstærkt og fuldt hårdført, og egner sig derfor godt til altan el. lignende med meget vind. Fransk bjergfyr trives på en placering i solen eller halvskygge.

Fransk Bjergfyr: Grøn året rundt

Pinus Uncinata bliver bredes i bunden og smaller i toppen, og trives også fint i krukker. Hvis du ønsker at beskære, kan det med fordel gøres i starten af juni måned.

Når vi leverer din Pinus Uncinata er den cirka 70-90 cm høj med krukke. Du kan vælge at få den leveret i vores helt egen Greenify krukke med vandreservoir.

..

pleje

Sørg for at din fyr får godt med vand indover sommeren. Penselfyren er et taknemmeligt træ, der er nem at placere både i sol og skygge. Du kan klippe træet tilbage, hvis du vil, men vi er også ret vilde med træets lidt mere ‘vilde’ udseende. Hvis du beslutter dig for at klippe træet tilbage, er det bedst at gøre det om efteråret eller midt på vinteren, hvor træet vil ‘bløde’ mindst.

TOP