Plant Box Pakken

Fra 2,295 kr.

Ryd
Stk.

Plant Box Pakken indeholder: 

Greenify’s pakkeløsninger er for dig, der vil have stilrent design og smukke planter, men på den helt nemme måde. Vi har gjort det nemt for dig ved at udvælge nogle smukke produkter fra Ferm Living og sætte dem sammen med flotte, karakterfulde planter. Plant Box Pakken er perfekt til dit hjem eller dit kontor.

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Varenummer (SKU): 112065500000000 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Plant Box Pakken er perfekt både til hjemmet og virksomheden. Brug den til at skabe et karakterfyldt kontormiljø eller som en smuk runddeler. Vi har lavet denne lille pakke med en plant box tilplantet med smukke Monstera, karakterfulde Sansevieria eller et frodigt Junglemix. Vi synes, at kombinationen er smuk, samtidig med, at alle planter er nemme stueplanter som kræver minimal indsats fra dig.

Plant Box Pakken: Den organiske væg

Pakken leveres tilplantet med enten Monstera, Sansevieria eller Junglemix, så du selv bestemmer det grønne udtryk. Kombiner denne pakke med vores andre færdiglavede plantepakker og skab et unikt udtryk på arbejdspladsen eller i hjemmet.

Gå på opdagelse blandt alle vores plantepakker, hvor vi har sammensat grønne løsninger til ethvert behov. Find de mange muligheder lige her!

Pleje

Vanding: Både Monstera og Sansevieria er relativt nemme planter at passe. Vand kun planterne hvis jorden er tør. Sansevieria er en sukkulent, og den må derfor gerne stå og være tør i længere tid.

Pas på med overvanding! Da overskydenden vand ikke kan løbe fra ved tilplantning i plantboxen skal du være meget opmærksom på ikke at vande for meget. Hvis planterne står i konstant fugtig jord, vil de mistrives og i værste fald dø.

Lys:  Monstera kan ikke lide kraftig sollys, og trives derfor lidt bedst i inddirekte lys. Sansevieria kan placeres næsten overalt i dit rum, bare der er en smule naturligt lys.

Læs mere om de enkelte planter under deres produktbeskrivelser eller i vores Planteguide.

Pas godt på din plantekasse ved at tørre den over med en fugtig klud.

TOP
×