Plant Love

175 kr.

På lager

Stk.

Format: Hardback

Sprog: Engelsk

Sideantal: 240

      Dette produkt kan sendes til hele landet

Varenummer (SKU): 332160400000000 Kategorier: , , , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Plant Love af Mike Allaby er den chokerende sandhed om botanisk sex. Hvem skulle tro, at bi-orkideer narrer insekter til at have sex med dem? At Avocado blomster er hunkøn den ene dag og hankøn den næste, og at nogle blomster forvandler sig til insektnatklubber, hvor insekter mødes og parrer sig?

Plant Love: Naturen au natural

Planters seksuelle narrestreger er langt mere varierede end mennesker, og planter har præferencer og teknikker, som uden tvivl vil overraske dig. Bedst sælgende videnskabsforfatter Mike Allaby afslører over 200 af naturens mest usædvanlige kreationer som vil chokere selv den største plantenørd!

Er du interesseret i at browse i vores plantebibliotek, så kan du finde alle vores plantebøger lige her!

Plantepleje

Er du blevet inspireret til at give dine planter noget kærlighed? Optimer din planteplejesamling med Greenify Plantepleje Kit, hvor du får alt det, du skal bruge til at få succes med din indendørs jungle. Plantepleje Kittet består af: Greenify UniversalgødningGreenify Bladgødning, Greenify Forstøverflaske og Greenify Fugtmåler.

Vores fugtmåler er fantastisk til at få styr på dine planters vandbehov, og derved undgå over- eller undervandning. Greenify Fugtmåler til planter er vores helt egen fugtmåler i eget design, som nemt kan give dig vished om din plantes vandtrang. Fugtmåleren giver dig et præg om, hvor ofte du skal vande dine planter – så behøver du ikke længere være bange for at over- eller undervande dine grønne planter. NB: Alle planter har forskellige behov for vand. Fugtmåleren er kun en hjælpende hånd, som skal kombineres med din sunde fornuft i forhold til vanding. Kig og mærk altid på planten inden den vandes.

Køb og læs bogen samt anskaf dig det bedste planteplejeudstyr. Dine planter vil takke dig!

Du vælger og vi leverer direkte til din dør!

Køb dine plantebøger, krukker, potter, plantepleje mm. hos Greenify – så slipper du for at få jord under neglene, samtidig med at du får et flot, grønt inderum. Vi leverer bøger, plantepleje og -tilbehør direkte til din dør i hele landet. Du bestemmer selv hvornår!

Yderligere information

Vægt0.75 kg
TOP
×