Plant Society

155 kr.

Kun 3 tilbage på lager

Stk.

Format: Paperback

Sprog: Engelsk

Sideantal: 192

      Dette produkt kan sendes til hele landet

Varenummer (SKU): 332159700000000 Kategorier: , , , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Plant Society er din guide til at skabe en indendørs jungle. Planteekspert og stylist Jason Chongue forklarer, hvordan du vælger de perfekte planter og holder dem sunde og glade. Der er fokus på, hvordan du på bedste vis kan bruge dem i den grønne del af indretningen.

Plant Society: En håndbog i plantepleje

Bogen dækker alt fra grundlæggende plantepleje, formeringsteknikker og stylingtips, og er din ultimative håndbog til at omdanne dit hjem til en indendørs regnskov. Jason Chongue har flere publikationer at byde på, hvor han blandt andet dykker ned i uderummets planter og tager dig med hjem til andre planteelskere.

Denne bog er også den perfekte gave til din bedste planteven eller som et dekorativt element til sofabordet! Se hele vores udvalg af plantebøger.

Plantepleje

Er du blevet inspireret til at pleje dine planter? Optimer din planteplejesamling med Greenify Plantepleje Kit, hvor du får alt det, du skal bruge til at få succes med din indendørs jungle. Plantepleje Kittet består af: Greenify Universalgødning, Greenify Bladgødning,  Greenify Forstøverflaske og Greenify Fugtmåler.

Vores fugtmåler er fantastisk til at få styr på dine planters vandbehov, og derved undgå over- eller undervandning. Greenify Fugtmåler til planter er vores helt egen fugtmåler i eget design, som nemt kan give dig vished om din plantes vandtrang. Fugtmåleren giver dig et præg om, hvor ofte du skal vande dine planter – så behøver du ikke længere være bange for at over- eller undervande dine grønne planter. NB: Alle planter har forskellige behov for vand. Fugtmåleren er kun en hjælpende hånd, som skal kombineres med din sunde fornuft i forhold til vanding. Kig og mærk altid på planten inden den vandes.

Køb og læs bogen samt anskaf dig det bedste planteplejeudstyr. Dine planter vil takke dig!

Du vælger og vi leverer direkte til din dør!

Køb dine plantebøger, krukker, potter, plantepleje mm. hos Greenify – så slipper du for at få jord under neglene, samtidig med at du får et flot, grønt inderum. Vi leverer bøger, plantepleje og -tilbehør direkte til din dør i hele landet. Du bestemmer selv hvornår!

Yderligere information

Vægt0.75 kg
TOP
×