Plant Wall

Fra 250 kr.

Ryd
Stk.

Giv dit hjem en smuk vertical plantevæg med Plant Wall. De fine vægge kan bruges som pynt, bagvæg eller til plantevæg. Du bestemmer helt selv, hvilken type, du vil have – så er det bare at finde den helt rigtige klatreplante!

Materiale: Jern med pulverlakering
Størrelser: 46 x 65 cm / 24 x 75 cm
Farve: Rosa

Beskrivelse

Plant Wall er et smukt tilbehør til dine planter og dit hjem. Du kan både bruge den som pynt eller som klatrevæg til dine planter. Det elegante design og de skønne pasteller gør den til et æstetisk indretningsobjekt, som vil gøre dine planter endnu smukkere uden en væsentlig indsats fra din side. Det skal være nemt at bo lækkert med planter!

Lad dine plante vokse op ad din Plant Wall

Med en Plant Wall kan du nemt give dine planter nyt udseende. Brug den sammen med din Guldranke eller Måneskin og en skab smuk, organisk skulptur. Du kan også bruge den til at få skabt højde i din stedsegrønne altankasse. Mulighederne er mange  – valget er dit!

Plantepleje

Plantepleje er en vigtig del i planternes trivsel. Optimer din planteplejesamling med en vandforstøver. Brug den til at gøre dine planter ekstra glade ved at sikre en højere luftfugtighed til dine planter. Mange stueplanter stammer fra tropiske steder i verden med høj luftfugtighed. Hvis luften er for tør kan planter risikere at få sprøde og brune bladkanter. Dine planter vil derfor elske at blive forstøvet med vand jævnligt for at øge luftfugtigheden omkring planterne – vi kan ikke anbefale det nok! Forstøveren er lavet i et smukt design, så du sagtens kan have den stående fremme til frit skue.

Dine planter vil takke dig!

Du vælger og vi leverer direkte til din dør!

Køb dine planter, krukker, potter, plantepleje mm. hos Greenify – så slipper du for at få jord under neglene, samtidig med at du får et flot, grønt inderum. Vi leverer plantepleje og -tilbehør direkte til din dør i hele landet, og du bestemmer selv hvornår!

Yderligere information

Vælg farve

,

pleje

Rengør din Ferm Plant Wall med en fugtig klud.

TOP
×