Green: Plants for small spaces

155 kr.

Kun 1 tilbage på lager

Format: Paperback

Sprog: Engelsk

Sideantal: 192

      Dette produkt kan sendes til hele landet

Varenummer (SKU): 332159600000000 Kategorier: , , , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Green hjælper dig til at forvandle dine indendørs- og udendørsrum til frodige, grønne oaser med The Plant Society’s Jason Chongue. Denne bog er din guide til at vælge de rigtige planter til små rum og den nødvendige pleje for at holde dem glade og sunde. Få Jasons bedste råd og vejledning til hvordan du forgrønner din altan, terrasse, eller dit yndlingsrum i dit hjem.

Green: Plants for small spaces

Planteekspert og stylist Jason Chongue forklarer, hvordan du vælger de perfekte planter til dine behov og hvordan du holder dem sunde og grønne. Han gennemgår samtidig også hvordan du bruger dem stilistisk i indretningen både ude og inde.

Er du blevet inspireret af bogen, og trænger du derfor til nogle nye, små, grønne planter? Vi har et stort udvalg af unikke, moderne planter både til ude og inde. Vores udvalg af stueplanter er opdelt i små, mellemstore og store planter. Det er derfor let for dig at finde lige præcis dén plante, som du står mangler til din stue, gang eller noget tredje.
Ligeledes er vores udvalg af udendørsplanter opdelt i kategorier som placering herunder fuld sol, delvis sol og fuld skygge. På den måde er det meget nemt for dig, at finde den plante, som passer bedst til lige netop dine behov.

Er du interesseret i at browse i plantebiblioteket, så kan du finde alle vores plantebøger lige her!

Du vælger og vi leverer direkte til din dør!

Køb dine plantebøger, krukker, potter, plantepleje mm. hos Greenify – så slipper du for at få jord under neglene, samtidig med at du får et flot, grønt inderum. Vi leverer bøger, plantepleje og -tilbehør direkte til din dør i hele landet. Du bestemmer selv hvornår!

Yderligere information

Vægt0.75 kg
TOP
×