How to raise a plant and make it love you back

175 kr.

På lager

Stk.

Format: Paperback

Sprog: Engelsk

Sideantal: 112

      Dette produkt kan sendes til hele landet

Varenummer (SKU): 332109800000000 Kategorier: , , , , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

‘How to raise a plant and make it love you back’ er ideel til den begyndende planteforældre!

At have stueplanter er let, underholdende og en givende måde at bringe dit hjem til live. Med denne bog for du guides til, hvordan du vælger de helt rigtige planter, hvordan de skal placeres så de får de bedste vækstbetingelser, og frem for alt hvordan du passer på dem og holder dem i live.

How to raise a plant and make it love you back: Planteplejens 1-0-1

Indendørs planteeksperter fra den førende konto @houseplantclub, Erin Harding og Morgan Doane, bringer det trendy og tidløse emne til live sammen med smukke fotografier af glade planter i hjemmet. Bogen dækker bland andet:

  • Plantevalg og vedligeholdelse
  • Easy-to-follow plejeinstruktioner
  • Gør-det-selv planteprojekter
  • Tips til indretning med planter

Denne bog er også den perfekte gave til din bedste planteven eller som et dekorativt element til sofabordet! Se hele vores udvalg af plantebøger.

Plantepleje

Er du blevet inspireret til at pleje dine planter? Optimer din planteplejesamling med Greenify Plantepleje Kit, hvor du får alt det, du skal bruge til at få succes med din indendørs jungle. Plantepleje Kittet består af: Greenify UniversalgødningGreenify Bladgødning, Greenify Forstøverflaske og Greenify Fugtmåler.

Vores fugtmåler er fantastisk til at få styr på dine planters vandbehov, og derved undgå over- eller undervandning. Greenify Fugtmåler til planter er vores helt egen fugtmåler i eget design, som nemt kan give dig vished om din plantes vandtrang. Fugtmåleren giver dig et præg om, hvor ofte du skal vande dine planter – så behøver du ikke længere være bange for at over- eller undervande dine grønne planter. NB: Alle planter har forskellige behov for vand. Fugtmåleren er kun en hjælpende hånd, som skal kombineres med din sunde fornuft i forhold til vanding. Kig og mærk altid på planten inden den vandes.

Køb og læs bogen samt anskaf dig det bedste planteplejeudstyr. Dine planter vil takke dig!

Du vælger og vi leverer direkte til din dør!

Køb dine plantebøger, krukker, potter, plantepleje mm. hos Greenify – så slipper du for at få jord under neglene, samtidig med at du får et flot, grønt inderum. Vi leverer bøger, plantepleje og -tilbehør direkte til din dør i hele landet. Du bestemmer selv hvornår!

Yderligere information

Vægt0.75 kg
TOP
×