1,000 DKK2,500 DKK

Vi vil gerne sikre dig en succesoplevelse med dine planter. Derfor kan du nu bestille planteservice der passer til netop dine behov. Læs mere om mulighederne og vælg den type planteservice der passer dig!

Ryd

Beskrivelse

Planteservice der passer dig!

Vi vil gerne sikre dig en succesoplevelse med dine planter. Derfor kan du nu bestille planteservice der passer til netop dine behov.

  1. Ét besøg – efter du har modtaget dine planter fra Greenify, kommer vi forbi dig og gennemgår dine planter, deres behov og placering sammen med dig. Du modtager samtidig en detaljeret pasningsguide til netop dine planter.

  2. Besøgspakke, 3 besøg – vi kommer forbi dig 3 gange hen over året og gennemgår dine planter fra Greenify. Som udgangspunkt kommer vi på besøg i løbet af foråret, sommeren og efteråret/vinteren, med mindre du ønsker det anderledes. Vi går alle planter igennem og rådgiver i forhold til deres behov og placering, og lærer dig hvordan du bedst plejer dine planter. Du modtager samtidig en detaljeret pasningsguide til netop dine planter.

  3. Kontinuerlig planteservice – vi står 100% for plejen af dine planter, herunder vanding, gødning, tilklipning mv. Afhængig af typen af planter, kommer vi forbi dig ca 2-3 gange om måneden. Kontakt os på info@greenify.dk for at få et tilbud.

..

TOP