Plantevæg Pakken

Fra 495 DKK

Ryd
Stk.

Plantevæg Pakke indeholder: 

  • 1 stk. Ferm Sekki Pot (str. M) i enten charcoal eller rust

 

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Varenummer (SKU): 112064500000000 Kategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

Gør dit hjem eller din virksomhed unik med Plantevæg Pakken. Skab et karakterfuldt kunstværk på væggen med de flotte Sekki  krukker og Ferm Plant Holders.

Plantevæg Pakken: Skab dit eget udtryk

Plantevæg Pakken samler alt hvad du skal bruge for at skabe en smuk og unik plantevæg – Du bestemmer helt selv hvor mange, du vil have hængende og hvordan farverne skal mikses! Vi sørger for at udvælge planter, som passer i Sekki krukkerne, str. M. Planterne kan være Hjertephilodendron, Guldranke, Måneskin eller andre planter af samme karakter, som er velegnede til krukkerne.

Billederne er med Ferms Hexagon krukker og kun tiltænkt som inspiration.

Er du i tvivl om, hvordan du bedst plejer dine planter, så kan du booke Freja til at komme ud og gå det hele igennem sammen med jer! Læs mere om vores Planteservice lige her!

..

Pleje

De planter der vælges til Plantevæg Pakken er som udgangspunkt nemme at passe og lettere mørketolerante. Vand kun planterne når jorden er tør, og sørg for at tømme Hexagon krukken, hvis der ligger overskydende vand i den. Så sikrer du, at planterne ikke drukner.

TOP
×