Plantopedia

300 kr.

Kun 3 tilbage på lager

Stk.

Format: Hardback

Sprog: Engelsk

Sideantal: 400

      Dette produkt kan sendes til hele landet

Beskrivelse

Plantopedia er en spritny plantebog, som allerede har vagt stor interesse verden over. Denne bog vil uden tvivl falde i god jord hos enhver planteelsker!

Plantopedia: Plantenørdens favorit

Denne bog er ikke bare smuk at kigge på, men også det perfekte redskab til enhver, som interesserer sig for planter. I bogen præsenterer indendørs planteeksperterne, Lauren Camilleri og Sophia Kaplan, den endelige guide til at holde glade og sunde stueplanter i ethvert rum.

Bogen dækker bland andet:

  • Beskrivelser af mere end 130 planter – både tropiske planter, sukkulenter, kaktus og mere usædvanlige arter.
  • Detaljerede plejeinstruktioner – herunder tips til hvordan du giver dine yndlings planter de bedste vækstbetingelser.
  • Planter til alle niveauer – fra den spirende nybegynder til plantenørden.

Er du interesseret i at browse i plantebiblioteket, så kan du finde alle vores plantebøger lige her!

Plantepleje

Er du blevet inspireret til at pleje dine planter? Optimer din planteplejesamling med Greenify Plantepleje Kit, hvor du får alt det, du skal bruge til at få succes med din indendørs jungle. Plantepleje Kittet består af: Greenify UniversalgødningGreenify Bladgødning, Greenify Forstøverflaske og Greenify Fugtmåler.

Vores fugtmåler er fantastisk til at få styr på dine planters vandbehov, og derved undgå over- eller undervandning. Greenify Fugtmåler til planter er vores helt egen fugtmåler i eget design, som nemt kan give dig vished om din plantes vandtrang. Fugtmåleren giver dig et præg om, hvor ofte du skal vande dine planter – så behøver du ikke længere være bange for at over- eller undervande dine grønne planter. NB: Alle planter har forskellige behov for vand. Fugtmåleren er kun en hjælpende hånd, som skal kombineres med din sunde fornuft i forhold til vanding. Kig og mærk altid på planten inden den vandes.

Læs bogen og anskaf dig det bedste planteplejeudstyr. Dine planter vil takke dig!

Du vælger og vi leverer direkte til din dør!

Køb dine plantebøger, krukker, potter, plantepleje mm. hos Greenify – så slipper du for at få jord under neglene, samtidig med at du får et flot, grønt inderum. Vi leverer bøger, plantepleje og -tilbehør direkte til din dør i hele landet. Du bestemmer selv hvornår!

Yderligere information

Vægt1.5 kg
TOP
×