Polyscias Fabian

Fra 1,795 kr.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Moderat kraevende

Moderat krævende

Indirekte sollys

Trives bedst på en lys placering, uden direkte sollys

vand2

Vandes ca. 1-2 gange hver anden uge

højde

Ca. 160-180 cm høj inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Varenummer (SKU): 110096600000000 Kategorier: , , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Polyscias (lat. Polyscias scutellaria ‘Fabian’) stammer oprindeligt fra de tropiske egne. Det kendt for sin buskede natur, og dekorative blade. De er noget mørkere i nuancen end mange andre stueplanter.

Polyscias fabian: Busket yndling

Den buskede vækst giver planten et udtryk, som er markant anderledes fra de andre store planter, vi kender. Bladene er ikke lige så tykke og blanke, men mere matte og fine. Det forgrenede træ er relativt nemt at holde, hvis det står lyst og får tiltrækkeligt med vand.

Gør dine stueplanter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenify’s Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

Indendørsplanter tilfører med det samme en hyggelig atmosfære i hjemmet. Om du er til de store eller små, de nemme eller svære. Vi har samlet alle de bedste indendørsplanter lige her!

Yderligere information

Vælg størrelse

pleje

Polyscias er en klassisk stueplante, som har det godt i et lyst rum, gerne tæt på et vindue. Det kan godt tåle at stå i sollys, men ryk det gerne lidt væk fra vinduet indover sommeren, når solen stråler er stærkest, så den ikke får solskader.  Vi anbefaler, at du vander dit træ med 2 – 3 liter vand 1 – 3 gange om måneden, alt afhængig placering og indeklima. Den er ikke glad for overvanding, så vand kun når jorden er tørret let ud.

Gød gerne i vækstsæsonen fra marts til oktober.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×