Portugisisk Laurbærkirsebær

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Moderat kraevende

Moderat krævende

Trives på de fleste placeringer

vand2

Vand når jorden føles tør

højde

Findes i flere størrelser – Højden er inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Portugisisk Laurbærkirsebær er en stedsegrøn busk, som er det perfekte valg for en grøn altan året rundt. Busken blomstrer i foråret med hvide, velduftende blomster og får sorte bær i efteråret. Denne fyldige busk passer perfekt til det lidt mørkere uderum, da den trives bedst i halvskygge, men trives også på en solrig placering.

Portugisisk Laurbærkirsebær : Grøn altan året rundt!

Busken kan blive op til 5 meter høj og er fuld hårdfør ved almindelig dansk vinter. Den egner sig til tilplantning i krukke, så du på en lækker måde kan skabe et grønt uderum året rundt på altanen eller terrassen.

Gør dine planter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenify’s Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

Udendørsplanter kan lynhurtigt skabe en skøn oase i dit uderum. Om du er til de blomstrende eller stedsegrønne, de store eller små. Vi har samlet alle sæsonens favoritter lige her!

pleje

Laurbærkirsebær er en stedsegrøn busk, som trives på de fleste placeringer. Jo lysere den står, desto tørstigere vil den nok være. Vær opmærksom på, at blæst kan være med til at udtørre jorden. 

TOP
×