Rabarber – dansk og ØKO

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

spirer1

Nem

placering4

Placeres i fuld sol eller let skygge

vand2

Vandes regelmæssigt og især i tørre perioder

højde

40-60 cm med krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Varenummer (SKU): 220053000000000 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Rabarber: Dekorative og smagfulde

Vores danske økologiske rabarber er både dekorative og meget smagfulde. Rabarber er velegnet i kager, som saft, til lækre sommerdriks og meget mere. Stænglerne kan høstes om foråret frem til Sct. Hans, hvorefter planten hviler i ca. 6 uger inden en ny vækstsæson starter, og du igen kan høste friske rabarberstængler. Dog bør du aldrig høste mere end 1/3 af plantens samlede stængler. Det er en kraftigvoksende plante, som sætter pris på en god og næringsrig jord. Jorden skal være let fugtig, dog må den ikke være direkte våd. Bliver det meget tørt, bør der vandes ofte for at holde produktionen af skud i gang. Trives også godt i krukke på altanen.

Gør dine planter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenify’s Økologiske Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

Pleje

Rabarber trives bedst på en solrig plads, og skal vandes regelmæssigt især i tørre perioder. Rabarber er en kraftigvoksende plante, og som derfor kræver meget næring. Gød hvert forår, når de første blade ruller sig ud, og gød igen i juli med ca. halv mængde.

Beskær planten ligeså snart du opdager at blomsterne springer ud – typisk i det tidlige forår. Blomstring er naturlig for rabarber, men det er også et tegn på at planten slutter med at vokse. Ved at fjerne blomsten, bevarer planten sin vegetative fase, og du vil få en stor og flot rabarber med mange smagfulde stængler.

TOP
×