Rhaphidophora

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

spirer1

Nem

placering5

Trives bedst i din stue uden direkte sol

vand2

Vandes ca. 1-2 hver anden uge

højde

Ca. 20-35 cm inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Varenummer (SKU): 110092200000000 Kategorier: , , , , Tags: , ,

Beskrivelse

Rhaphidophora (Rhaphidophora Tetrasperma) kendes også af mange som ‘Mini Monstera’ da den har mange fællestræk med den klassiske Monstera Deliciosa. De ligner hinanden til forveksling med deres karakteristiske, fligede blade. Planten stammer oprindeligt fra Malaysia og Sydthailand hvor den vokser op ad store træer og klippeskrænter.

Rhaphidophora: En klatrende favorit til din indendørsjungle

Rhaphidophora er en taknemmelig plante med få krav til pasning. Den trives bedst på en placering med indirekte sollys – kraftigt, direkte sollys kan beskadige bladene. Tropiske planter som denne elsker høj luftfugtighed og du kan med fordel forstøve planten et par gange om ugen for at øge luftfugtigheden omkring planten. Hold planten let fugtig, men jorden må aldrig være drivvåd over en længere periode da den ikke tåler overvanding.

Rhaphidophora er en sand klatrer og vil elske at få en mosstok eller andet støtte at kunne sætte sig fast på. Dette vil gøre planten mere robust og tilskynde væksten af større blade.

Gør dine stueplanter en tjeneste og giv den et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenifys Økologiske Universalgødning. Dine planter vil takke dig!..

pleje

Rhaphidophora er en rigtig nem plante at holde. Planten er ret mørketolerant, men vokser hurtigst på en lys placering. Undgå direkte sollys, især om sommeren, da det kan give bladene brændmærker. Den kan godt lide, at jorden tørrer ud mellem vanding, så mærk efter i jorden inden du vander. Hvis den får for meget vand, så kan bladene få lidt misfarvninger.
Rhaphidophora er kendt for sine smukke fligede blade, som Monstera. De kommer tydeligere til udtryk, hvis den får rigeligt med indirekte sollys. Unge blade kan have færre fliger, ligesom Monstera. Den klarer sig fint i almindeligt stueklima, men den bliver glad for en overbrusning engang i mellem, da det hæver luftfugtigheden.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×