Rhipsalis

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Hvor stor er jeg? Jeg er cirka 10-20 cm med krukke

Hvor krævende er jeg? Nem

Hvor har jeg det bedst? Jeg har det godt, så længe der ikke er fuld skygge

Hvor tørstig er jeg? Vand mig, når jeg er tør

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Rhipsalis vokser vildt i Central- og Sydamerika, som en epifyt på andre planter. De lange, let behårede edderkoplignende arme giver den et råt og ‘jungleværdigt’ udseende.

Rhipsalis: Nem og alsidig hængeplante

Rhipsalis er en rigtig god begynder plante. Med den rette pleje vokser den sig hurtigt stor og får lange, vidtstrækkende arme. Det er en dejlig nem plante. Den behøver ikke overdreven opmærksomhed og trives de fleste steder i dit hjem. Den vil dog gerne have mulighed for at strække sine lange arme, så hæng den gerne op eller lad den falde ud over en hylde. Stil den måske endda i en Plant Box fra Ferm, og lad den kravle ud over for et ekstra jungle look. Det er kun fantasien der sætter grænser!

..

pleje

Rhipsalis er oprindeligt fra et tropisk klima, så derfor trives den bedst i temperaturer over 15 C. Det er vigtigt, at den får lov til at tørre ud mellem vanding. Når du vander din Rhipsalis, så sørg for at vande den godt op og lad alt det overskydende vand løbe fra. Stil den eksempelvis i håndvasken, vand den helt op og lad planten stå i 15 minutter, så overskydende vand let kan løbe fra. Hvis rødderne står i vand vil det medføre, at de rådner – og så er din Rhipsalis hverken tilfreds eller endvidere interessant.

TOP
×