195 DKK495 DKK

Moderat kraevende

Moderat krævende

Trives bedst på en placering med vandrende skygge

vand2

Vand ca. 1-2 gange om ugen

højde

Ca. 40-60 cm høj med krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Ryd

Beskrivelse

Nyd smukke blomster på altanen med Rhododendron ‘Canzonetta’. De smukke rosa blomster omkranser tilsammen den tæt forgrenede busk. Nyd fra midten af maj og glæd dig over en grøn altan året rundt.

Rhododendron ‘Canzonetta’: Farvestrålende altan

Denne Rhododendron blomstrer den allerede fra slut maj og står smukt på altanen henover sommeren. Efter blomstring sætter den nye grønne blade. Planten er stedsegrøn, vinterhårdfør og kan stå ude året rundt på din terrasse eller altan. I perioder med meget hård frost kan det være en fordel at beskytte planten ved at overdække den og stille den i læ op ad en husmur.

 

pleje

Rhododendron er glad for en halvskygge plads på din altan. Hvis den står på en mere blæsende plads, så kan jorden tørre hurtigere ud. Vær derfor opmærksom på dine vandingsrutiner og juster dem i forhold til vejrforholdene. Du kan med fordel gøde din Rhododendron i vækstsæsonen fra forår til efterår.

TOP