Rhododendron hybrid storblomstrende

Fra 250 kr.

Ryd
Stk.

Moderat kraevende

Moderat krævende

Trives bedst på en placering med fuld sol til halvskygge

vand2

Vand ca. 1-2 gange om ugen

højde

Ca. 40-60 cm høj med krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Varenummer (SKU): 220115700000000 Kategorier: , , , Tag:

Beskrivelse

Rhododendron hybrid er din sikkerhed for store, smukke blomster på altanen. De smukke, hvide blomster omkranser tilsammen den tæt forgrenede busk. Nyd den allerede fra starten af maj og glæd dig over en grøn altan året rundt.

Rhododendron hybrid: Farvestrålende altan

Denne Rhododendron blomstrer den allerede fra start maj og står smukt på altanen med blomster til slut maj. Efter blomstring sætter den nye grønne blade. Planten er stedsegrøn, vinterhårdfør og kan stå ude året rundt på din terrasse eller altan. I perioder med meget hård frost kan det være en fordel at beskytte planten ved at overdække den og stille den i læ op ad en husmur.

Udendørsplanter kan lynhurtigt skabe en skøn oase i dit uderum. Om du er til de blomstrende eller stedsegrønne, de store eller små. Vi har samlet alle sæsonens favoritter lige her!

pleje

Rhododendron er glad for en solrig til halvskygget plads på din altan. Hvis den står på en mere blæsende plads, så kan jorden tørre hurtigere ud. Vær derfor opmærksom på dine vandingsrutiner og juster dem i forhold til vejrforholdene. Du kan med fordel gøde din Rhododendron i vækstsæsonen fra forår til efterår.

TOP
×