Rhododendron bloombux

Fra 165 kr.

Ryd
Stk.

Moderat kraevende

Moderat krævende

Trives bedst på en placering med vandrende skygge

vand2

Vand når jorden føles tør

højde

Ca. 30-50 cm høj med krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Rhododendron micranthum er en lille tætvoksende stedsegrøn busk, som er velegnet til krukker og som hækplante. I Juni får den de fineste små blomster. Busken er ca. 40 cm høj og bliver op til 1 meter.

Rhododendron micranthum: Skøn altan året rundt

Nyd smukke blomster på altanen med Rhododendron. De smukke blomster omkranser tilsammen den tæt forgrenede busk. Glæd dig over en grøn altan året rundt!

Gør dine planter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenify’s Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

Udendørsplanter kan lynhurtigt skabe en skøn oase i dit uderum. Om du er til de blomstrende eller stedsegrønne, de store eller små. Vi har samlet alle sæsonens favoritter lige her!

pleje

Rhododendron micranthum trives i sol og halvskygge og i en veldrænet jord. Den kan vokse i alle slags jordtyper og er fuld hårdfør ved almindelig dansk vinter.  

TOP
×