Rhododendron Yakushimanum

Fra 295 kr.

Ryd
Stk.

Moderat kraevende

Moderat krævende

Trives bedst på en placering med vandrende skygge

vand2

Vand ca. 1-2 gange om ugen

højde

Ca. 40-60 cm høj med krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Nyd smukke blomster på altanen med Rhododendron yak. De smukke, store hvide, rosa eller lilla blomster omkranser tilsammen den tæt forgrenede busk. Nyd fra midten af maj og glæd dig over en grøn altan året rundt.

Rhododendron yak.: Farvestrålende hybrid

Rhododendron yak. blomstrer den allerede i maj og står smukt på altanen henover sommeren. Efter blomstring sætter den nye grønne blade. Planten er stedsegrøn, vinterhårdfør og kan stå ude året rundt på din terrasse eller altan. I perioder med meget hård frost kan det være en fordel at beskytte planten ved at overdække den og stille den i læ op ad en husmur.

Gør dine planter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenify’s Økologiske Universalgødning. Dine planter vil takke dig!..

pleje

Rhododendron er glad for en halvskygge plads på din altan. Hvis den står på en mere blæsende plads, så kan jorden tørre hurtigere ud. Vær derfor opmærksom på dine vandingsrutiner og juster dem i forhold til vejrforholdene. Du kan med fordel gøde din Rhododendron i vækstsæsonen fra forår til efterår.

TOP
×