Rød Philodendron Imperial

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Moderat kraevende

 

 

Moderat krævende

placering2

Stil mig ikke i direkte sollys

Vand planten ca. 1 – 2 gange hver 14. dag

højde

Ca. 40 – 60 cm høj inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Varenummer (SKU): 110069200000000 Kategorier: , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Rød Philodendron Imperial er medlem af den store Arum-familie. Den stammer fra Central- og Sydamerika, hvor den vokser op ad træstammerne på de andre træer. Philodendron betyder, på latin, elsker træer.

Rød Philodendron Imperial: Mørkbladet favorit til stuen

De store, mørkerøde blade giver en smuk kontrast til din grønne indendørs jungle. Philodendron Imperial vokser ikke så meget i højden, men til gengæld bliver den meget bred. Det er en af de lettere stueplanter, som kan tåle at tørre ud.

Gør dine stueplanter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i væktsperioden med Greenifys Økologiske Universalgødning. Dine planter vil takke dig!..

pleje

Philodendron Imperial trives bedst på en lys placering, beskyttet for direkte sollys. For at undgå brune bladspidser, kan du overbruse eller forstøve din plante, da dette hæver luftfugtigheden. Sørg for at jorden er tørret let ud imellem vandingerne.

Vær opmærksom på, at plantesaften fra alle Philodendron arter kan irritere huden, og være giftig ved indtagelse, så vær varsom i forhold til kæledyr og børn. Læs mere her!

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×