Rolling Stones

Fra 485 kr.

Ryd
Stk.

Rullebræt

Størrelser: Ø25 cm / Ø35 cm

Farve: Mørk / Lys

Materiale: Terrazzo

Varenummer (SKU): 3300179800000000 Kategorier: , , , , , , Tags: ,

Beskrivelse

Rolling Stones fra Bergs er af høj kvalitet til dine krukker og underfade. Rullebrættet gør det nemmere for dig, at flytte rundt på de store planter i din indendørsjungle. Da dine krukker ikke længere vil være i direkte kontakt med overfladen, så skal du ikke være ligeså opmærksom på kondens. De fire hjul er bløde og sikre at bruge på gulvet.

Rolling Stones: Høj funktionalitet og fleksibilitet

Rolling Stones er lavet af terrazzo og kommer i to forskellige farver samt størrelser. Der er to runde med en diameter på hhv. Ø25 og Ø35. Hjulene er yderst egnet til brug indendørs, men test altid for afsmitning på det specifikke gulv inden brug. Max. belastning 100 kg.

Indret med flotte krukker

Vi har et nøje udvalgt sortiment af både store og små krukker og vaser samt urtepotteskjulere. Vores krukker og potter findes i mange forskellige farver og materialer, herunder terracotta/lerkrukker. Krukker er med til at give hjemmet et stilfuldt, stilistisk og gennemført udtryk. Det er derfor ideelt med en smuk krukke, når der skal indrettes med grønne stueplanter, så der skabes en sammenhæng i indretningen i hjemmet.

Hvis ikke du ønsker et rullebræt, anbefales det at sætte filtdupper under dine krukker, så de ikke ridser gulvet. Ved brug af filtdutter skaber man cirkulation under krukker, så der ikke dannes kondens.

Du vælger, vi tilplanter og leverer til din dør i hele Storkøbenhavn og Aarhus!

Køb dine planter og krukker hos Greenify – så slipper du for at få jord under neglene samtidig med at du får et flot, grønt inderum. Vi tilplanter dine planter med det samme og leverer dem direkte til din dør i Storkøbenhavn og Aarhus.

Yderligere information

Vægt1.67 kg

Pleje

Plejeanvisning: Tørres af med fugtig klud
TOP
×